fury_ isimli üyenin son içerikleri

1. fury_

MSI G2412F ekranı kaydırınca görüntüde bozulmalar oluyor

İçinden çıkan hdmi aslında kaliteli geldi dp geçmeye çalışacağım kesinlikle.
  2. fury_

HDMI kullanıyorum. En hızlı modda harflerde ghosting yani blurlanma normal. AI açarsanız düzelme ihtimali yüksek. 1742065866 Hocam sizin monitorde bi sıkıntı olması lazım cunku en stabil ve en iyi ayarlar bunlar. Diğer ayarlarda ciddi şekilde renk görüntü bozulması var.
  3. fury_

En hızlı modda ghosting normal. 256F kullanıyorum size ayarları atayım. Oyun modu rts ai vision açık adaptive sync açık görüntü iyileştirme zayıf tepki süresi normal Bunu Kullanırsanız herhangi bir sııkıntı yaşamamanız lazım.
  4. fury_

Monitor Ayarlarınız nedir?
  5. fury_

Nike SB Zoom Blazer Mid Türkiye'de nasıl alabilirim

Superstep, House of superstep, barçın, sportinn, sneaks up, shopi go gibi yerlere bak.
  6. fury_

60 bin yl pc önerisi

Arkadasın attıkları ile degistireiblirsin.
  7. fury_

60 bin yl pc önerisi

Sistem zaten üst seviye. SSD önemli bir parça bu kadarı ile 5 seneden fazla rahat götürür.
  8. fury_

CORSAIR HS80 VEYA ÖNERİ

Alınmaz kırılıyor. Cloud 3 wireless öneririm.
  9. fury_

Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor!

Lolde 144 hz'i nasıl anlayacaksınız ki zaten? Rekabetçi veya simülasyon oyunlarında anlarsınız.
  10. fury_

Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor!

Oyunda 144 FPS almıyorsa 144 hz alamazsınız.
  11. fury_

Yardım İtopya'da monitör değişimi nasıl oluyor?

Kutu açıldıktan sonra nasıl tekrar satışa sunabilirler?
  12. fury_

Şansınıza bağlı.
  13. fury_

Kargo ile geldiğinde zaten evde yapacaksınız başka çare yok, mağazada yaptırmadılar bize.
  14. fury_

Servise gönderiyorlar. Söğütözü mağazasından 256f monitör aldım 1 ölü piksel çıktı içindeki köpükleri atmadan servise göndereceğiz demişlerdi birebir değişim yapılmıyor.
  15. fury_

R5 3500X & RX 5500 XT sistemde GTA 5 FPS değerleri normal mi?

Merhabalar, GTA 5'te düşük FPS alma sorunu yaşıyorum. Ayarlarım yüksekte ve, MSAA: Off. FXAA: On. Şeklinde şehir içi 40-45 FPS otoyolda 55-60 FPS arası alıyorum normal mi? Ayrıca CS2'de yüksek ayarlarda çok fazla drop giriyor.
Top Bottom