FuryaN isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım ARC Raiders kasma sorunu nasıl çözülür?

kanka aynı kartı r5 5600g ile kullanıyorum bende de aynı bence işlemciler yetmiyor.
  2. F

R5 5600G rx6600 sistem darboğaz normal mi?

100w diye biliyordum.
  3. F

hocam peki neden 1650 süper de yoktu bu durum?
  4. F

hocam bu g yalnız apu
  5. F

Arkadaşlar 1650 Super'den RX6600'e geçtim. Doom ve ETS 2 gibi oyunlarda gram kasma donma drop gibi sorun yaşamazken CS2 PUBG gibi oyunlarda FPS ve GPU CPU kullanımı dengesiz. CPU yüksek GPU düşüp yükseliyor. BIOS Update format driver temiz kurulum her şeyi denedim. XMP de açık.
  6. F

Ekran Gi̇di̇p Geli̇yor

2 3 saniye gidip geliyo ama gitmeden 1sn önce mouse ve ekran donuyor. 1663595760 Hocam ayrıca psu ya kulak dayayınca cızırtıda vardı ama kulak dayayınca
  7. F

Çözüldü✓ Msi marka psu alınır mı?

Alınır kaliteli bence.
  8. F

Ekran Gi̇di̇p Geli̇yor

Bilmiyorum ki ben aradım ztn vatanı parçalar geldi mi diye sormak için sadece işlemcini bekliyoz dedi ve psu değişmemiş ben ondan şüpheleniyordum 1663595390 Korkum şu her zaman olmuyor eve götürücem yine devam edecek korkusu var yeri uzak zaten.
  9. F

Ekran Gi̇di̇p Geli̇yor

Arkadaşlar selam. Sorunum şu, 3 ay önce R5 5600G li sistem topladım ve ekran 2 saniye gidip geliyor. Tarayıcıda forumda ve video izlerken. HDMİ kablomu ve ya PSU kablosunu söküp takınca 2 gün kadar olmuyor ve sonra tekrar oluyordu ve ben vatana servislerine yollanmak üzere kasamı verdim 3 hafta...
Geri