furyfalcon isimli üyenin son içerikleri

1. F

lenovo LAPTOP BİOS TPM 2.0 AYARINI GÖREMEDİM ACİL YARDIM

lenovo THİNKBOOK 15 G3 ACL bir laptobum var amd ryzen 7 5700U işlemcili bios ayarlarında tpm2.0 ayarını göremedim nasıl açabilirim acil yardım
  2. F

Windows 11 oem key için keysfan.com mu yoksa saglamlisans mı ?

çoğu kişi denemiş sanırım baya revaçta
  3. F

Windows 11 oem key için keysfan.com mu yoksa saglamlisans mı ?

Hangisi daha güvenilir arkadaşlar sizce ?
  4. F

Lehimli ram 8gb+ 8gb ram dual channel sayılır mı ?

Merhaba arkadaşlar, amd ryzen 7 5700u işlemcili laptobun 8gbsi anakarta lehimli diğer 8gbsi de normal slotta takılı, bu dual channel sayılır mı sizce ?
  5. F

Kararsızım, sizce hangi laptopu tercih etmeliyim ?

d16 gerçekten şık bir laptop, dediklerine katılıyorum
  6. F

Kararsızım, sizce hangi laptopu tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar, ikisi arasında bir seçim yapacağım, sizce hangisini seçmeliyim ve nedenleriyle birlikte söyleyin. Gündelik kullanım, iş ve okul ağırlıklı kullanacağım. nadiren arada sırada oyun oynarım...
  7. F

Bu sistem için sizce windows 10 mu windows 11 mi ?

Merhaba arkadaşlar 2023 ağustos ayında windows 11'e geçiş yapılabilir mi, sorunlar düzeltidi mi bir bilginiz var mı ? ayrıca şu sistemde windows 11den rahat bir performans alabilir miyim ?, teşekkürler şimdiden...
  8. F

Çözüldü✓ SİZCE EN İYİ EKRAN PANELİ HANGİSİ ? IPS-VA-TN

Arkadaşlar biraz takıntılı birisiyim, tercihimi IPS'den yana kullanacağım ama ışık sızması falan oluyor mu illa ki hepsinde yoksa şansıma mı
  9. F

Çözüldü✓ Intel Core i5 1240P mi Amd Ryzen 5700U mu ? hangisi daha iyi ?

genelde iş ve gündelik kullanım ağırlıklı bi tercih sebebin olsa arada sırada da oyun oynasan öyle ahım şahım oyunlar değil, hangisini tercih ederdin ?
  10. F

Asus Vivobook 15 ve lenovo thinkbook G3 arasında kalsaydın hangisini seçerdin peki ?
  11. F

Arkadaşlar, sizce hangisi daha iyi bir işlemci ? Nedenlerini belirterek yazarsanız öğrenmiş oluruz, teşekkürler
  12. F

Çözüldü✓ CPU da çekirdek sayısı mı daha önemli yoksa ghz mi ?

daha çok iş,ve gündelik kullanım ağırlıklı istiyor.
  13. F

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-15-g3-acl-amd-ryzen-7-5700u-16-gb-512-gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-21a40036tx-pm-HBC000015KNH1 epeyde 1tb ssdli versiyonunu falan gösteriyor da hepsiburada da fiyatı bu ve benim max 17k limitim var bilemedim 1691494209 beğendiğim...
  14. F

iş ağırlıklı ve arada sırada oyun oynayacağım için sormuştum, öyle ağır oyunlar da değil. https://www.epey.com/laptop/karsilastir/786008-828316/lenovo-v15-g2-82kb00cdtx_lenovo-thinkbook-15-g3-21a40036tx01/ Thinkbooku tercih edeceğim, sence ? 1691493746 teşekkürler dostum
Geri