Merhabalar,makro ayarını bir türlü yapamadım.atama yaptığım sağ tuş (right button) 1 tıklamada 100,200 tıklamasini istiyorum ama bir türlü yapamadım.lutfen bu mouseyi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Ust taraftan (record makro) tarafından yaptım ama hiç durmadan tikliyor ve...
İlk resimde 7.1 için thl spatial audio indirin diyor.synapse girdiğimde bu bende otomatik yüklü ve ses denemesi yaptığımda seste farklılık mevcut.sizde bu ayar varmi ? 7.1 indirmeye gerek varmi ?
Kod almak istediğimde biyle bir uyarı veriyor
1722702157
Simdi farkettim hocam 30 saniye önce.2...
Merhabalar,bugun kulakligim geldi ve bunu aktif etmek gerçekten çok zor.beni çok gerdi ve gerçekten iade etmeyi düşünüyorum..
Kodlari girerek aktif ettim stereo,thx audio kullanabiliyorum.
7.1 yuklemem gerekiyor mu ? Thx ile ayni horevimi goruyor acaba ?
içinden kart cikmadi.
Sol kulak...
Bütçe o seviyeye çıkaracağım sonunda.en önemli konu rahatlık istiyorum.kafa yapım büyük ve hala kararsızım.ozellikleri çok hoşuma gitti açıkçası bu kulaklığın.konu açtım ama düşüncelerini söyleyen olmayınca deli gibi konu geziyorum 😁
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kafa yapım büyük olduğu için en önemli faktör rahat ve konforlu olması benim için oncelik.
Valorant,cs tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve kulaklıkta çok kararsız kaldım.
Kullandığınız veya tecrübeli arkadaşlar artık bir karar verip kulaklik alalim :)
Sesi...
Sigorta poliçesi al ve incele ( çok uyanık satıcılar parayı alıp sigorta yapmiyor) böyle bir durum ile karşılaşır isen mediamarketi mahkemeye ver.( egerki sigorta yapılmadı ise yeni 100k bilgisayar talep et sikayet etmemek icin) egerki sigorta yapıldı ise poliçeni incele ve gerekli mercilere başvur.