furyfury isimli üyenin son içerikleri

1. F

Dragonfly f1 pro ( makro ayarlari nasil yapili )

Merhabalar,makro ayarını bir türlü yapamadım.atama yaptığım sağ tuş (right button) 1 tıklamada 100,200 tıklamasini istiyorum ama bir türlü yapamadım.lutfen bu mouseyi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ust taraftan (record makro) tarafından yaptım ama hiç durmadan tikliyor ve...
  2. F

Yardım Razer blackshark v2 pro aktivasyon kodu(delirtti beni)YARDIM lütfen

Boşa ugrasmisim dostum.yukaridaki arkadaş doğru bilgiyi verdi 1722703982 Teşekkürler dostum
  3. F

İlk resimde 7.1 için thl spatial audio indirin diyor.synapse girdiğimde bu bende otomatik yüklü ve ses denemesi yaptığımda seste farklılık mevcut.sizde bu ayar varmi ? 7.1 indirmeye gerek varmi ? Kod almak istediğimde biyle bir uyarı veriyor 1722702157 Simdi farkettim hocam 30 saniye önce.2...
  4. F

Gelen mail ve aktivasyon kodunu bir türlü alamıyorum Videodaki bütün detayları ile yaptım ama gelen mailde aktivasyon kodu yok
  5. F

razer destek hattından almaya çalıştım ve bu uyarıyı veriyor
  6. F

Denendi ve olmadı.avtivasyon kodu lazim
  7. F

Merhabalar,bugun kulakligim geldi ve bunu aktif etmek gerçekten çok zor.beni çok gerdi ve gerçekten iade etmeyi düşünüyorum.. Kodlari girerek aktif ettim stereo,thx audio kullanabiliyorum. 7.1 yuklemem gerekiyor mu ? Thx ile ayni horevimi goruyor acaba ? içinden kart cikmadi. Sol kulak...
  8. F

Baskı yapmayan gaming wireless kulaklık arıyorum

Aldiniz mi kulaklik hocam ?
  9. F

Çözüldü✓ 7000TL Bütçe - Kablosuz Kulaklık Önerisi

Bende kulaklik düşünüyorum ve tek rahatsız etmeyecek konusu pedleri.siz nasıl sorun yaşıyorsunuz acaba?
  10. F

Razer Barracuda X mi SteelSeries Arctis 7+ mı ?

Bütçe o seviyeye çıkaracağım sonunda.en önemli konu rahatlık istiyorum.kafa yapım büyük ve hala kararsızım.ozellikleri çok hoşuma gitti açıkçası bu kulaklığın.konu açtım ama düşüncelerini söyleyen olmayınca deli gibi konu geziyorum 😁
  11. F

Razer Barracuda X mi SteelSeries Arctis 7+ mı ?

Razer BlackShark V2 Pro sizce nasıl?
  12. F

3-4k civarinda f/p ürünü fps oyunlari icin kulak üstü kulaklik

Hersey tamam ama kulaklıkta hala kararsızım.butce artık önemli değil galiba.en büyük özellik rahatlık istiyorum.
  13. F

Razer 2 pro Razer 2 pro nasıldır? Rahat edermiyim sizce
  14. F

Yardımcı olursanız çok sevinirim Kafa yapım büyük olduğu için en önemli faktör rahat ve konforlu olması benim için oncelik. Valorant,cs tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve kulaklıkta çok kararsız kaldım. Kullandığınız veya tecrübeli arkadaşlar artık bir karar verip kulaklik alalim :) Sesi...
  15. F

Logitech G PRO X Superlight Mediamarkt Sigorta Rezilliği

Sigorta poliçesi al ve incele ( çok uyanık satıcılar parayı alıp sigorta yapmiyor) böyle bir durum ile karşılaşır isen mediamarketi mahkemeye ver.( egerki sigorta yapılmadı ise yeni 100k bilgisayar talep et sikayet etmemek icin) egerki sigorta yapıldı ise poliçeni incele ve gerekli mercilere başvur.
Geri