futbolkan isimli üyenin son içerikleri

1. F

Ram eklenmesi ve temizlikten sonra laptobun açılmaması

muhtemelen öyle olucak yoksa tüketici hakem heyetine gidicem baya mağdur oldum çünkü
  2. F

büyük ihtimalle dediğiniz gibi oldu veya da yanlış bir şey yaptılar bana söylemiyorlar anakartı tamir ettirtsem eskisi gibi bilgisayarım aynı performansı verir mi önemli olan şuan için bu
  3. F

konuyu bilen varsa yazabilir mi çaresiz kaldım
  4. F

bilgisayar hiç açılmıyormuş power tuşuna bastıklarında hicbir etkileşim yokmuş ramde sıkıntı olsa ilk başta bilgisayar açılmazdı diye düşünüyorum ama şuan sorun ne bilmiyoruz
  5. F

@Emre Zengin reis senin daha önceden bu tarz bi konu hakkında yorumunu görmüştüm galiba işe yaramış fakat bu sefer laptop üzerinde sorun yaşıyorum lütfen yardımcı olur musun çaresiz kaldım
  6. F

Merhabalar benim 4050 i512500H islemcili 8 gb ramli bilgisayarım vardı ben buna ram ekletmek için içindeki ram ile uyumlu hatta aynısından bir tane daha aldım ve bir tane bilgisayarcıya verdim hem içinin temizlemesini istedim hem de benim vermiş olduğum rami takmasını istedim daha sonrasında ise...
  7. F

Bu sistemi almalı mıyım?

valla 20 yaşındayım evlenene kadar yetse yeter bana:d 1674419480 Asus 450 yokta asus prime 550 var 1k fiyat artıyor şimdi düşündüm de intel 13100f falan da koyabilirim ne diyorsun? 1674419532 5500 ü 5600 yapicam b450 i ise intel 13100f yapmayı planliyorum uygun olur mu? 1674419693 Benzer bir...
  8. F

Bu sistemi almalı mıyım?

Fiyat 16.788tl monitör 165hz 1ms viewsonic uzun vadede yetecek bir bilgisayar almak istiyorum yeterli midir sizce?
  9. F

Gamegaraj Ahora 5A-RTX3060 sistem alınır mı?

ulaştı mı eline bende gamegarajdan alışveriş yapacağım güven problemi yaşıyorum
  10. F

Sistem hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

13500 kanka aceleye geldi kusura bakma
  11. F

RYZEN 5600 + 6700 (12.499₺)

Gencergaming güvenilir mi? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım almayı planlıyorum da yanıtlarsanız sevinirim dostlar
  12. F

İşlemci 5600 olmuyor kanka site ise pckolik.com
  13. F

Bu sistemi buldum bana baya makul geldi yorumlarınızı bekliyorum bir de satıcı firma güvenilir mi herhangi alışveriş yapan yorumlarsa sevinirim site; pckolik.com fiyat; 13,500
  14. F

Bilgisayar alacağım iyi veya kötü yorumunuza ihtiyacım var

Varsa atabilir misin ben bulamadım başka
  15. F

Bilgisayar alacağım iyi veya kötü yorumunuza ihtiyacım var

Bu bütçeye daha ne alabilirim öneri verebilir misin veya topyalabilir misin max bütçem 15 bin tl
Geri