büyük ihtimalle dediğiniz gibi oldu veya da yanlış bir şey yaptılar bana söylemiyorlar anakartı tamir ettirtsem eskisi gibi bilgisayarım aynı performansı verir mi önemli olan şuan için bu
bilgisayar hiç açılmıyormuş power tuşuna bastıklarında hicbir etkileşim yokmuş ramde sıkıntı olsa ilk başta bilgisayar açılmazdı diye düşünüyorum ama şuan sorun ne bilmiyoruz
@Emre Zengin reis senin daha önceden bu tarz bi konu hakkında yorumunu görmüştüm galiba işe yaramış fakat bu sefer laptop üzerinde sorun yaşıyorum lütfen yardımcı olur musun çaresiz kaldım
Merhabalar benim 4050 i512500H islemcili 8 gb ramli bilgisayarım vardı ben buna ram ekletmek için içindeki ram ile uyumlu hatta aynısından bir tane daha aldım ve bir tane bilgisayarcıya verdim hem içinin temizlemesini istedim hem de benim vermiş olduğum rami takmasını istedim daha sonrasında ise...
valla 20 yaşındayım evlenene kadar yetse yeter bana:d
1674419480
Asus 450 yokta asus prime 550 var 1k fiyat artıyor şimdi düşündüm de intel 13100f falan da koyabilirim ne diyorsun?
1674419532
5500 ü 5600 yapicam b450 i ise intel 13100f yapmayı planliyorum uygun olur mu?
1674419693
Benzer bir...
Bu sistemi buldum bana baya makul geldi yorumlarınızı bekliyorum bir de satıcı firma güvenilir mi herhangi alışveriş yapan yorumlarsa sevinirim site; pckolik.com fiyat; 13,500