Geçen sene myp ile yatay geçiş başvurusu yapmıştım. Çıkan okullar vardı ama gitmek istemedim ve değiştirmedim. Bu sene yine yapacağım ama bu sefer ortalamam ile. Yine çıkarsa ve gitmek istemezsem bir sorun olur mu? Kaydım düşmez değil mi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Çok kısa bir cevap olacak ama üzerine çok konuşulacak bir şey yok. Çünkü çok güzel yazmışsınız ve üzerine söylenecek söz bırakmamışsınız, elinize sağlık çok teşekkür ederim cevabınız için.
https://www.gzt.com/genc-motto/yapay-zek-yazilimciligi-bitirir-mi-3774591 tamamen bu yazıyı okuduktan sonra aklım karıştı. Sizce hangisi ve buradaki muhalefet kısmı doğru mu? Dostlar fikirlerinizi merak ediyorum.
Selamlar sizce karadeniz teknik üniversitesinde yazılım mühendisliği(türkçe) okumak mı, bandırma onyedi eylül ünivesritesinde yazılım mühendisliği(türkçe) okumak mı daha mantıklı ?
Çok kararsızım ve hangisi daha doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi yazılım mühendisliği var orayla kıyaslarsak bu yazdığım yerleri üçü arasında nasıl seçim yapmalıyım sizce?
Selamlar sizce karadeniz teknik üniversitesinde yazılım mühendisliği(türkçe) okumak mı, alanya alaaddin keykubat ünivesritesinde bilgisayar mühendisliği(ingilizce) okumak mı daha mantıklı ?
Çok kararsızım ve hangisi daha doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.