Hocam sizin yazdığınız 30k lık monitörmüş, o kadar bütçem olsa zaten alırdım oledlerden birini. Ben sizin AW2723DF önerdiğinizi sanıyordum. Biraz dediğiniz...
ikilemde bırakan monitörlerden biri bu zaten diğeri de tuf VG27AQML1A, fiyat olarak aynı sayılırlar ama hangisi daha iyi bilemedim. Fiyat olarak 16 17 de...
Merhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük...
An itibarı ile bence gayet makul. Sürekli her şeye çok pahalı demek de komik geliyor tek tek sıfırını toplayınca 35k tutup kasa+psu, ssd ve ram (bunlar...
30 Ocakta aldım 1.913.000TL tüm vergiler, özelleştirmeler, ıvır zıvır dahil fiyatı ile. Ben alırken de internet sitesinde yoktu, İstanbulda bayisine gidip...
Duymak istediğiniz şeyleri size söyleyen bu "özgün" yerler, Muhammed'in babasının adının Abdullah olmasını, "İslamdan önce de Allah'a inanan kavimler vardı"...
Amin kelimesi Hz Muhammed'in ölümünden 300 yıl sonra ortaya çıkmış bir kelimedir, ayrıca bu kelimenin kökü İbranice'dir. Aynı etimolojik kökenlidirler...
Araştırmaya nickini aldığın antik Mısırdan başla, sonra Sümerlere bak. Onların keşfettiği her şey M.Ö dönemlere ait. Yazıtlarını oku, kültürlerini oku...
İlginç gerçekten, ben aktif olarak 2 msi monitör kullanıyorum (24" 360hz 1080p ve 40" 2k 155hz) daha öncesinde de en az 8 msi monitör de aldım kullandım...
msi anakart ve ekran kartında başarılı bir marka ama monitörde malesef en kötü üretim yapan markalarda başı çeker.
zamanında 2 kere alıp iade etmiştim...