FutFlix isimli üyenin son içerikleri

1. FutFlix

🔥İndirim Roborock S8 Pro robot süpürge 17.599 TL

şu an alınacak en iyi ürün Q8 max pro, araştırdığında da görürsün zaten. Tek - noktası diğer markalarda da var bu durum teknikservis ve yedek parça olayı. Q8 max pro en sorunsuzu ama diğer modellerde sorun yaşayanlar yedek parça vs konusunda sorun yaşadıklarını yazmışlardı. Umarım bu duruma hiç...
  2. FutFlix

Q8 max pro yeterli bir ürün, istasyona ihtiyacın yok, ben işe gidiyorum gün içinde evi temizliyor 3+1, akşam eve geldiğimde toz ünitesini boşaltıyorum sadece. Silme yapsın istiyorsan suyunu koyarsın bu kadar basit. Şu an robotsüpürgeler arasında en sorunsuz ürün bu.
  3. FutFlix

Q8 Max pro paspas kaldırıyor, daha stabil ve sorunsuz şu an S8 daha iyi özelliklere sahip olsada sorun yaşayan çok var.
  4. FutFlix

Q8 Max pro öneririm şu an 13.500 gibi fiyata satılıyor. daha stabil ve sorunsuz
  5. FutFlix

5070ti 2k mı 4k mı monitör alınmalı?

Hikayeli oyunları 60fps 4k oynarsın, rekabetçi oyun oynuyorsan 2k da çok güzel performans alırsın. 27" 2k monitör çok güzel olur.
  6. FutFlix

🔥İndirim Philips XB9145/07 Elektrikli Süpürge 11.569,11 TL

Bende ikisi de var temizlik işgence oluyor hortumu kablosu ile uğraşıyorsun kolunu yoruyor sürekli, 550-600w dikeylerin çekim gücü fazla fazla yetiyor. Turbo mod hiç kullanmadım daha dikeyde
  7. FutFlix

🔥İndirim Philips XB9145/07 Elektrikli Süpürge 11.569,11 TL

Bunlar pişmanlık, dikey alın
  8. FutFlix

FM26 Nereden Alınmalı?

Xbox gamepass a gelecek oyun, satın almanın pek mantığı yok.
  9. FutFlix

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

İşimi görüyor
  10. FutFlix

Seat Leon 1.4 EcoTSI FR alınır mı?

Bu arabanın sana her an ne sorun açacağı belli olmaz, kupon araba olur elinde patlayabilir. Bu tarz arabaları seviyorsan daha düşük km yüksek model ibiza bakabilirsin.
  11. FutFlix

❌İndirim Bitti! MSI MPG B650 CARBON WI-FI AM5 DDR5 ATX ANAKART | 10.181₺

Anakartı 2,5 yıldır kullanıyorum, güncel bios ile sorunsuz ve yüksek performans kullanım sağlıyor. x3D işlemci kullanıyorum çok memnunum. Satıcı konusunda bilgim yok, güvenilir ise alınır
  12. FutFlix

Sistemi kaça satabilirim?

Satış aralığı 17-20k olur diye düşünüyorum.
  13. FutFlix

Çözüldü✓ Logitech G Pro X Bu Fiyat Gerçek Mi?

Teşhir ürünü ve kablolu modeli bu
  14. FutFlix

Çözüldü✓ 9800x3d boşta 50 derece

Gayet normal değerler sorun yok
Geri