futrN isimli üyenin son içerikleri

1. futrN

ADOBE ÖĞRENCİ PLANI SATIN ALAMIYORUM!

Gerçekten kafayı yemek üzereyim, Adobe'nin kendi sitesinde öğrenci planı ile ödeme yapmaya çalıştığım zaman; Ödemeniz işleme konulamadı. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Sorun devam ederse başka bir ödeme yöntemi deneyin veya bankanızla iletişime geçin. Hatası ile karşılaşıyorum en az...
  2. futrN

🔥İndirim GAOMON S620 6.5 x 4 İnç Grafik Tableti 7k yerine 895 TL!!

Ne kadara almıştın, birde kalemin hassasiyeti nasıl ?
  3. futrN

Ben Grafikerim, benim işime çok yarar da normal kullanıcı için OSU oyunu ve karalamalar için kullanılabilir, ayrıca telefonda vs de kullanılıyor mouse görevi görüyor
  4. futrN

Bin lira olarak göremediğim için bu şekilde yazdım aldatmaca olmasın kusura bakmayın
  5. futrN

Ben sabah aldım, buraya da 20 mesaj kotası varmış konu açmak için, İşten yeni geldiğim için anca kotayı doldurup açabildim. Fixlendi mi bilmiyorum :(
  6. futrN

Ben bir şey mi kaçırıyorum yoksa bu fiyatların ardındaki perde nedir bilmiyorum fakat direkt çektim. Yurt dışından gönderilse bile Amazon olduğundan düşünmeden çektim 206 TL ekstra ekleniyor. Ürün Linki Akakçe
  7. futrN

S25 mi xiaomi 15 mi karar veremedim ( oyun için)

Sadece pubg mobile mı
  8. futrN

I5 12400f için 2k çözünürlükte ekran kartı tavsiyesi

HDD ler eski pc den kalma, PSU bu 3 ekran kartı için yeterli olduğunu gördüm. Aralarındaki en fazla güç tüketimi olan kart 7800xt Anakartım Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4
  9. futrN

Oyun odaklı bir sistem değil, yüksek boyutlu raw dosyalar ile çalışıyorum. Grafikerim.
  10. futrN

Başlıktan da okunacağı üzere ekran kartı hariç sistem dizdim, ufak tefek kenarda biriktirdim parçaları ve dizdim. Geçenlerde Viewsonic 240hz 2k Çözünürlükte bir monitörünü aldım. Grafikerim ama oyunda oynamak istiyorum, artık rx 580'im acı içinde kıvranırken şu ekran kartını işini temelli...
  11. futrN

Muadil Parfüm Önerileri

Hayır değil gayet Erkek parfümü, en yakın şubede deneyin seveceksiniz.
  12. futrN

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Wireless Pembe 2.656,96TL

Kız arkadaşıma almıştım, kalitesi fena değildi sanırım. Ayrı olmasak sorardım 🫠
  13. futrN

Wraith esports mouse önerisi

İki şekilde de kullanabilirsin, yanında usb type-c kablosu ile geliyor. Kablosuzu gayet iyi fakat dediğim sorun can sıkıcı
  14. futrN

Muadil Parfüm Önerileri

Bargello 509 Bir kaç kız arkadaşım kokusunu çok beğendi, tavsiyemdir.
  15. futrN

Mortal Shell oynanırmı

Souls like oyunlar ile aran nasıl ? Ona göre söyleyeceğim
Geri