Gerçekten kafayı yemek üzereyim, Adobe'nin kendi sitesinde öğrenci planı ile ödeme yapmaya çalıştığım zaman;
Ödemeniz işleme konulamadı. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Sorun devam ederse başka bir ödeme yöntemi deneyin veya bankanızla iletişime geçin.
Hatası ile karşılaşıyorum en az...
Ben Grafikerim, benim işime çok yarar da normal kullanıcı için OSU oyunu ve karalamalar için kullanılabilir, ayrıca telefonda vs de kullanılıyor mouse görevi görüyor
Ben bir şey mi kaçırıyorum yoksa bu fiyatların ardındaki perde nedir bilmiyorum fakat direkt çektim. Yurt dışından gönderilse bile Amazon olduğundan düşünmeden çektim 206 TL ekstra ekleniyor.
Ürün Linki
Akakçe
HDD ler eski pc den kalma, PSU bu 3 ekran kartı için yeterli olduğunu gördüm. Aralarındaki en fazla güç tüketimi olan kart 7800xt Anakartım
Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4
Başlıktan da okunacağı üzere ekran kartı hariç sistem dizdim, ufak tefek kenarda biriktirdim parçaları ve dizdim. Geçenlerde Viewsonic 240hz 2k Çözünürlükte bir monitörünü aldım. Grafikerim ama oyunda oynamak istiyorum, artık rx 580'im acı içinde kıvranırken şu ekran kartını işini temelli...