Merhaba, geçtiğimiz günlerde Tenda V12 satın aldım ve şu anda bu modemi kullanıyorum.
Fakat ne yaparsam yapayım IP adresim değişmiyor. Eskiden TTNET'in bir modemini kullanıyordum ve her modemi resetlediğimde public IP adresim değişiyordu.
Fakat ne yaptıysam Tenda da IP adresimi değiştiremedim...
Hocam valorant oynuyorum ve yüksek elodayım geçen sezon immo olmuştum. Çok fazla yaklaşmıyorum dibine giren tiplerden değilim Kolumu dümdüz karşıya uzattığımda monitöre parmak uçlarım değiyor.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-c27g2zu-bk-27-0-5ms-freessync-full-hd-curved-oyuncu-fiyati,725123038.html
Şahsen kullandığım bir monitör ve gayet güzel tavsiye ederim. Hoparlörü de var benim modelin.
Herkese selam arkadaşlar ince hesaptan alamadığım R5 5600'ü bugün N11'den alıyorum. Duyduğum ve öğrendiğim kadarıyla stok soğutucusu yetmiyormuş. Açtığım konulara da aynı şey söylendi.
Bugün bütçemi güzelce arttırdım ve sizlerden soğutucu önerisi istemek istiyorum kasamın görselini buraya...
Yaşadığın şeyi bende yaşadım ramlerim 3200 MHz fakat 2100 civarı çalışıyordu bios'a girip oc profilini seçtiğimde sorun ortadan kalktı çözüldü. Eğer sende böyle bir profil varsa deneyebilirsin.