FuyuArashi isimli üyenin son içerikleri

1. F

Public IP adresim değişmiyor

Merhaba, geçtiğimiz günlerde Tenda V12 satın aldım ve şu anda bu modemi kullanıyorum. Fakat ne yaparsam yapayım IP adresim değişmiyor. Eskiden TTNET'in bir modemini kullanıyordum ve her modemi resetlediğimde public IP adresim değişiyordu. Fakat ne yaptıysam Tenda da IP adresimi değiştiremedim...
  2. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

Hocam soğutucuyu aldım ben zaten son mesajlara bakarsanız eğer anlarsınız.
  3. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

Hocam bu fanın desteği oluyor sanırım bilmiyorum daha önce hiç takmadım ama şu aparat hiç bir şekilde uymuyor 1671625452 Maalesef ki yaşıyorum şuan
  4. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

Perfan aldım fakat hiç bir şekilde montajını yapamadım.
  5. F

Ryzen 5 2600'e ekran kartı önerisi..

Şuan o işlemciyle RTX 2060 Super kullanıyorum. Öncesinde GTX 1650 Super kullanıyordum. GTX 1660 Super işini görecektir yeterince.
  6. F

Yardım 240 Hz Monitör Tavsiye Lütfen

Hocam valorant oynuyorum ve yüksek elodayım geçen sezon immo olmuştum. Çok fazla yaklaşmıyorum dibine giren tiplerden değilim Kolumu dümdüz karşıya uzattığımda monitöre parmak uçlarım değiyor.
  7. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

3 mm ile kurtarıyo gibi ama o sıkıntı olur gibi sanki
  8. F

Şahsen öyle şeyler görmedim hiç gayet memnunum tavsiye ederim.
  9. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

Kasaya uyumlu olur mu peki?
  10. F

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-c27g2zu-bk-27-0-5ms-freessync-full-hd-curved-oyuncu-fiyati,725123038.html Şahsen kullandığım bir monitör ve gayet güzel tavsiye ederim. Hoparlörü de var benim modelin.
  11. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

Herkese selam arkadaşlar ince hesaptan alamadığım R5 5600'ü bugün N11'den alıyorum. Duyduğum ve öğrendiğim kadarıyla stok soğutucusu yetmiyormuş. Açtığım konulara da aynı şey söylendi. Bugün bütçemi güzelce arttırdım ve sizlerden soğutucu önerisi istemek istiyorum kasamın görselini buraya...
  12. F

Steam iade talepleri ne zaman onaylanır ortalama

Şahsen kendim bir oyunu satın aldım ve ertesi günü iade ettim steam iadeyi onayladı ve ertesi günü hesabıma bakiye tekrar eklendi.
  13. F

bizdehesapli.com güvenilir mi?

Gördüm fakat yetişemedim sağlık olsun haftaya olur umarım.
  14. F

bizdehesapli.com güvenilir mi?

Zaten şuan elimdeki paraya göre bir şeyler arıyorum o yüzden burayı sormak istedim.
  15. F

Yardım Ram Mhz hızı konusunda yardım

Yaşadığın şeyi bende yaşadım ramlerim 3200 MHz fakat 2100 civarı çalışıyordu bios'a girip oc profilini seçtiğimde sorun ortadan kalktı çözüldü. Eğer sende böyle bir profil varsa deneyebilirsin.
Geri