Fuyuka isimli üyenin son içerikleri

1. F

15 25k bandı Toplama Pc

peki o hazırmı ve hangisi daha iyi
  2. F

15 25k bandı Toplama Pc

sizin önerebileceğiniz varmı aklımda ryzen 5 5600 rx 7600 geçiyor nasıl sizce
  3. F

15 25k bandı Toplama Pc

bütçe 15 25k arası toplamadan anlamıyorum bana yardım edicek varmı oyun odaklı olmasını istiyorum. Birde beyaz setup olsun diyorumda o zorunlu değil olmasa da olur.
  4. F

Bluetooth kulaklığımı görmüyor

arkadaşın attığı siteden baktım kulaklığın üstünde var ona basınca resetliyor başka bi detay vermemişler
  5. F

kulaklıkta buton yok
  6. F

ona nasıl bakabilirim
  7. F

kulaklık telefonda çalısıyor fakat laptop görmüyor sizin dediginizi yapıyım 1747846738 yok olmadı telefonu yine görüyor fakat laptobu görmüyor
  8. F

Casper F600 Realme Buds T01 arkadaşlar benim laptobum Bluetooth kulaklığımı görmüyor Bluetooth desteğimi yok ya da kernelOS kurduğum için mi anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  9. F

Yardım Sistemimde Battlefield 1 oynayabilirmiyim?

yok yok heves değilde oynayacak oyun bulamamıştım karşıma çıkıyordu ondan bi bakıyım demiştim yani senin elinden bişey gelmez bana yardım ettin yinede teşekkürler.
  10. F

yani almıyacağım gibi duruyor bu gidişle neyse sağlık olsun teşekkürler yardımın için iyi geceler.
  11. F

fps yükselten ayarlar var mı peki gta 5 te mesela gölgeleri kapatan özel ayar dosyaları filan vardı onun gibi ayarlar var mı dışarıdan dosya klasör ne bilim yazılım gibi en azından 60 fps görebileceğim. 1739825061 oda sıkıntı yaratır gibi.
  12. F

Benim laptobum Battlefield 1 kaldırıır mı arkadaşlar ve oyunu almadım almalı mıyım? Casper F600 Nvidia 940 MX i5-7200U 16 GB RAM 1TB HDD 512 GB SSD başka bir şey gelmedi aklıma varsa söylerim özellikleri teşekkürler şimdiden yorumlarınız için
  13. F

PUBG için telefon önerisi

Pubg için telefon önerisi istiyorum tam bir bütce yok fakat 10 17k arası bulursanız daha iyi olur yenileme hızı 120 144 olsa çok iyi olur. Redmi Note 13 Pro Plus 5G alıcaktım onu mu alıyım yoksa ondan iyisi var mı?
  14. F

Ghost Of Tsushima hatası

anlıyorum
  15. F

Ghost Of Tsushima hatası

zaten ilk başta araştırıp geldim anlamayınca belki birisi yardım eder diye düşünerek buraya yazdım neyse artık beklicez sanırım
Geri