AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA https://share.google/hYDSz6Wi036RfWWVF
Dün bu Monitörü sipariş verdim sizce hangisi daha iyi ve kaliteli ona göre iptale edeyim
Hocam neden bu kadar rahatsız oldunuz
Hocam neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. Intrenette birsürü ürün satılıyor. Bazılarına bakıyorum ince oluyor VS vs yani. Tamam burası her ne kadar teknolojik alet üzerine olsa da bence sorduğum şey çok absürt bisey değil.
Herkese selam. Malum yaz geldi. Beyaz veya yakın tonlarda Kısa kollu gömlek arıyorum ancak henüz karar veremedim. Yakın zamanda alan önerdiğiniz gömlek varmıdır.
Herkese Merhabalar uzun zamandır Monitör arayışındayım. Bu iki monitörde zaten başlı başına bir fiyat farkı mevcut ancak 4200 olan modelle aralarında gerçekten çokmu fark var bilemedim. Eskisi gibi çok bilgisayar ile haşır neşir olmayacağım. Günde 2- 3 saati geçmez. Siz benim yerimde olsanız ne...
Beyler yakın mesafeden oyun oynarken kaliteli bir görüntü elde edermiyim yoksa televizyon niyetine mi kullanmak gerek. Bu fiyata insan biraz akıcı ve net bir görüntü istiyor ama