FUZULİ8990 isimli üyenin son içerikleri

1. FUZULİ8990

Duolingo aile hesabı üye

Hocam siz uygulama olarak ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz
  2. FUZULİ8990

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Vodefone da ekipler bir tık daha geç cevap veriyorlar. Arıza durumlarında pek oralı olmuyorlar diye duydum da ondan sordum
  3. FUZULİ8990

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Sizce Vodafone ev İnterneti nasıldır. Altyapı olarak türk telekomun fiberi var ve fiyatı Türk Telekom dan daha uygun
  4. FUZULİ8990

Yardım OTO Ses sistemi için yardım

Evet dediğiniz gibi parazit var
  5. FUZULİ8990

Yardım OTO Ses sistemi için yardım

Tofaş Doğan aracım var kimse araca bakmak istemiyor. İlk aldığımda amfi kesiliyordu. Arkadaşımın yardımıyla Anfinin tetikleme remote kablosunu teybin kırmızı 12 v ucuna bagladim. Şu an kesinti olmuyor ancak cızırtı sesi var ve gaz verdikçe cızırtı yükseliyor. Teybin arka RCA kablolarının...
  6. FUZULİ8990

Öneri Bu Monitör tutucu alınır mı?

bu monitör tutucuyu almak istiyorum ancak her monitöre uyumlumudur. Kasım ayındayız fiyat daha düşer mi sizce...
  7. FUZULİ8990

🔥İndirim LENOVO Legion R24e - 3.899 TL

AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA https://share.google/hYDSz6Wi036RfWWVF Dün bu Monitörü sipariş verdim sizce hangisi daha iyi ve kaliteli ona göre iptale edeyim
  8. FUZULİ8990

🔥İndirim MAKELSAN Powerpack SE UPS 12.5 tl çökkk

Fiyatı düzelttiler galiba
  9. FUZULİ8990

🔥İndirim Lenovo Legion 24" 180Hz 0.5 MS IPS Monitör 🔥4.349 TL

Hepsiburada belirli zamanlarda bilgisayar ürünlerde %5 indirim yapıyor. 4270 bandına düşüyor. Acelesi olmayan o civarlarda alabilir.
  10. FUZULİ8990

Öneri Yazlık Kısa Kollu Beyaz gömlek önerisi

Hocam neden bu kadar rahatsız oldunuz Hocam neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. Intrenette birsürü ürün satılıyor. Bazılarına bakıyorum ince oluyor VS vs yani. Tamam burası her ne kadar teknolojik alet üzerine olsa da bence sorduğum şey çok absürt bisey değil.
  11. FUZULİ8990

Öneri Yazlık Kısa Kollu Beyaz gömlek önerisi

Herkese selam. Malum yaz geldi. Beyaz veya yakın tonlarda Kısa kollu gömlek arıyorum ancak henüz karar veremedim. Yakın zamanda alan önerdiğiniz gömlek varmıdır.
  12. FUZULİ8990

Yardım Sizce Hangi Monitörü almalıyım

Herkese Merhabalar uzun zamandır Monitör arayışındayım. Bu iki monitörde zaten başlı başına bir fiyat farkı mevcut ancak 4200 olan modelle aralarında gerçekten çokmu fark var bilemedim. Eskisi gibi çok bilgisayar ile haşır neşir olmayacağım. Günde 2- 3 saati geçmez. Siz benim yerimde olsanız ne...
  13. FUZULİ8990

🔥İndirim Gratis 250TL ve Üzeri %75 İndirim 9 Mayıs

Beyler Anneler gününe ne alınır sizce parfüm VS önerisi olan varmı
  14. FUZULİ8990

🔥İndirim Samsung QHD 24" monitör

100 hz yavaş gelirmi acaba
Geri