merhaba discorda bu uygulamayı kullanıyorum ve sıfır kasma ama robloxda 1.1.1.1 kullanıyorum her seferinde acmaya useniyom bunda hangi sunucuyu indirirsem robloxa girerim
arkadaslar merhaba oncelikle konu için ozur dilerim bulamadım benim telefonum kotu abiminki iyi oda codm oynuyodu bende oynayayım dedim kastı bende emulator indirdim ama ld playerde sorun yokken bluestacksda dont borrow third party emulator diyo bende 1 gün bnan uyedinm banım gbitti şimdi v3e...
arkadaslar merhaba cod warzone cok kaliteli grafikleri olan bir oyun ama cok p2w diolar ve aile evinde oyunu indirmeye basladıgım gibi internet kasıyo bende cs pubg tarzı oyunlardan artık sıkıldıgım için buraya sormaya karar verdim ne onerirsiniz
beyler tek isteğim cs oynarken cok gec gelmesin ses ve kablosuz olmasını istiyorum bütçe evet az ama 700 tl ne onerebilirsiniz Fashcolle G926 Pro Wireless Oyuncu Kulaklığ bunu dusundum ama top sizde
arkadaslar merhaba kutuphane için sessiz bir mouse istiyodum buldum ve aldım cok videoda yoktu m315 modeli philips in kutuphane ortamına uygunmudur ve pili nekadar gider gunluk 5 6 saat pc basındayım
arkadaslar hepsini denedim moonlight steam link vb.. ve en iyi gamehub dur telefona apk indiriliyo pcdede githubdan kolayca bulabilirsiniz pcde actıgınızda pc link kısmına basıp pcyi hazırlarsınız simdi sıra telefonda uygulamaya girip hesap actıktan sonra my kısmına gelin orda zaten pc adınız...
arkadaslar merhaba notebookuma bir siyah walpaper koydum ve bunu gordum ne darbe aldı nede su bu neden oldu korkuyorum ve uzuluyorum ve bunun icin cok para harcamıstım servise gondersem alırlarmı (lenovo ideapad 3 gaming 15arh7)
arkadaslar merhaba notebookuma bir siyah walpaper koydum ve bunu gordum ne darbe aldı nede su bu neden oldu korkuyorum ve uzuluyorum ve bunun icin cok para harcamıstım servise gondersem alırlarmı (lenovo ideapad 3 gaming 15arh7)