beyler tek isteğim cs oynarken cok gec gelmesin ses ve kablosuz olmasını istiyorum bütçe evet az ama 700 tl ne onerebilirsiniz Fashcolle G926 Pro Wireless Oyuncu Kulaklığ bunu dusundum ama top sizde
arkadaslar merhaba kutuphane için sessiz bir mouse istiyodum buldum ve aldım cok videoda yoktu m315 modeli philips in kutuphane ortamına uygunmudur ve pili nekadar gider gunluk 5 6 saat pc basındayım
arkadaslar hepsini denedim moonlight steam link vb.. ve en iyi gamehub dur telefona apk indiriliyo pcdede githubdan kolayca bulabilirsiniz pcde actıgınızda pc link kısmına basıp pcyi hazırlarsınız simdi sıra telefonda uygulamaya girip hesap actıktan sonra my kısmına gelin orda zaten pc adınız...
arkadaslar merhaba notebookuma bir siyah walpaper koydum ve bunu gordum ne darbe aldı nede su bu neden oldu korkuyorum ve uzuluyorum ve bunun icin cok para harcamıstım servise gondersem alırlarmı (lenovo ideapad 3 gaming 15arh7)
arkadaslar merhaba notebookuma bir siyah walpaper koydum ve bunu gordum ne darbe aldı nede su bu neden oldu korkuyorum ve uzuluyorum ve bunun icin cok para harcamıstım servise gondersem alırlarmı (lenovo ideapad 3 gaming 15arh7)
arkadaşlar merhaba doping hafıza kullanıyorum defter alacak param çok yok kalem alacam ve onada param yok normal bi tablet kalemi alıp baglayıp çalıştırabilirmiyim çalışırsa nereye yazıp yazarım
bakın sişmdi su techbnopatda falan bi driver vardı onuda indirdim segmentdede butun hepsini indirdim yok
bozukda değil eminim eskiden yapmıştım ben bu ölü bölgeyi ayarlayıb butun oyunlarda nasi oymarım
Arkadaslar bakin pcde ram 8 ama 5 kullanıyorum üstüne ayarlarda işlemcimi goremiyorum bu nasi oluyo ve evet ram sistem için gidiyorum ama sistem için giden 500mb 1 GB baktım
arkadaşlar snopy v5hm var assetto oynucam ama direksşyonda ölü bölgr yok ve boyle oynayamıyorum driver indridm bir forumda buldum olmuyo iniyo driver açıyorum konsollar kısmında özelliklere girince bir şey çıkıyo evet diyom ondan sonra konsol driverdan bozuk gozukuyo aygıt yöneticisinde