merhaba iyi günler windowsta güvenlik ayarları kısmında aldığım BT yönetici masası hatası yüzünden galiba iso kurmam gerekiyor doğru iso dosyasını uup dump üzerinden indirdim ama nasıl kurucağıma dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
dün akşam windows 11 cihazıma format attım ardından güvenlik ayarlarına girmek istediğimde BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarında sınırlı erişime sahip hatası aldım çözümünü bilen varmı
son zamanlarda bu hatayı alıyorum oturum açtıktan sonra oyun karakterlerin resmi olduğu ekranda kalıyor ve sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum çözüm için yaptıklarım
Vanguardı silip yükledim
riot istemcisinden onar seçeneğini yaptım
pc yi formatladım
ekran kartı vs driverlerı...
açıklamadaki hatayı alıyorum vanguardı silip yükledim oyunu silip yükledim format attım ama nafile düzelmedi oyunda oturum açtıktan sonraki valorant yazan ekranda saatlerce takılı kalıyor ve hiçbir şekilde kapatamıyorum
valorant ta oturum açtıktan sonra karakterlerin bulunduğu resim kısmında kitleniyor format attım sildim yükledim vanguardı sildim yükledim çözülmedi yardım edebilecek varmı ve kilitlendiğinde oyunu kapatamıyorum
şuan oyun içinde fark ettim işlemci kullanımı %100 ken gpu kullanımı
%14 seviyelerinde bu bana anormal geldi fikriniz nedir acaba
1707594281
hocam MUX modu nedir acaba