Fyksn isimli üyenin son içerikleri

1. Fyksn

Yardım UUP dumptan iso dosyasını kurma

merhaba iyi günler windowsta güvenlik ayarları kısmında aldığım BT yönetici masası hatası yüzünden galiba iso kurmam gerekiyor doğru iso dosyasını uup dump üzerinden indirdim ama nasıl kurucağıma dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
  2. Fyksn

Modding Windows Güvenlik ayarları Sayfa kullanılamıyor

hocam maleseff kurulum kısmını halledemedim sitede kuruluma ait bir sıra yok malesef
  3. Fyksn

ıso hakkında pek bilgim yok daha önce hiç bu tarz bir şey kullanmadım yüksek ihtimal orjinaldir
  4. Fyksn

hocam programı kuramadan virüs uyarı veriyor ve otomatik program siliniyor
  5. Fyksn

dün akşam windows 11 cihazıma format attım ardından güvenlik ayarlarına girmek istediğimde BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarında sınırlı erişime sahip hatası aldım çözümünü bilen varmı
  6. Fyksn

Yardım Valorant A Critical Error Has Orrucared Hatası

son zamanlarda bu hatayı alıyorum oturum açtıktan sonra oyun karakterlerin resmi olduğu ekranda kalıyor ve sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum çözüm için yaptıklarım Vanguardı silip yükledim riot istemcisinden onar seçeneğini yaptım pc yi formatladım ekran kartı vs driverlerı...
  7. Fyksn

Yardım Valorant hata veriyor açılmıyor

açıklamadaki hatayı alıyorum vanguardı silip yükledim oyunu silip yükledim format attım ama nafile düzelmedi oyunda oturum açtıktan sonraki valorant yazan ekranda saatlerce takılı kalıyor ve hiçbir şekilde kapatamıyorum
  8. Fyksn

Yardım valorant kitleniyor yardım edin

denedim ama malesef
  9. Fyksn

şuan ilk defa oyun kapanıp böyle bir hata verdi sebebi yada çözümü nedir acaba 1722208959 bu hata hakkında fikri olan varmı
  10. Fyksn

evet 1722207138 malesef düzelmedi hocam
  11. Fyksn

hocam beklemem için 3 saat yeterlimi 3 saat boyunca aynı ekranda kaldı
  12. Fyksn

valorant ta oturum açtıktan sonra karakterlerin bulunduğu resim kısmında kitleniyor format attım sildim yükledim vanguardı sildim yükledim çözülmedi yardım edebilecek varmı ve kilitlendiğinde oyunu kapatamıyorum
  13. Fyksn

Mavi Ekran Rtx 4050 laptop fps sorunu acil destek

şuan oyun içinde fark ettim işlemci kullanımı %100 ken gpu kullanımı %14 seviyelerinde bu bana anormal geldi fikriniz nedir acaba 1707594281 hocam MUX modu nedir acaba
  14. Fyksn

hocam düşük ile aynı fps değerlerini görüyorum 190 200
  15. Fyksn

oyun oynarken en yüksek performansa çekiyorum 1707577909 peki bu 45W sorununu nasıl aşarım
Geri