Fyrios isimli üyenin son içerikleri

1. F

27 inç 144hz ips panel monitör tavsiyesi alabilir miyim

Çok mu çamur olur ekran kartı destekleyemeceği için 2k almak istemiyoruz
  2. F

27 inç 144hz ips panel monitör tavsiyesi alabilir miyim

Arkadaşım için hikayeli oyun odaklı bir monitör tavsiyesiniz var mı marka çok önemli değil fps oyunu oynamıyor zaten oynarsa hikayeli oynuyor ekran kartı 3050 6gb
  3. F

R7 9800x3d ve RTX 5070 sistemde Valorant'ta gecikme ve input lag sorunu

Dediğim gibi 540hzden düşünce bu görüntü size farklı gözüküyor
  4. F

Ben de bir ara bu kadar takıntı yapmıştım sizin takıntınız muhtemelen hz değerinden kaynaklı monitörün hz değeri çok fazla ve Valorant çok fazla efekti barındıran bir oyun smoke vs atılınca ara ara düştüğü oluyordur bu hz değerinin düşüşü size böyle hissettirebilir ayriyeten mouse hz değeriniz...
  5. F

Adam çaresizlikten mouse padin markasını bile atmış yardımcı olun beyler
  6. F

Elimdeki sistemi satmam mantıklımı

rx6800xtli ryzen5 5600xli pcyi 23k ya satamadım
  7. F

Yılbaşı indirimi olacak site varmı?

Bi indirim gelir mi gaming gecesi gibi takip edemiyorum bilgisi olan var mı ?
  8. F

100.000₺ Kasa Önerisi

işlemci : https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html - 21.5k soğutucusu : https://www.akakce.com/islemci-sogu...-rgb-360mm-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html - 3.8k ana kart ...
  9. F

Yardım Sesçibaba güvenilir mi

bende sizden sonra biraz googleda baktım alışveriş yapanlar var şikayetvar kısmını vs inceleyin inceledikten sonra muhtemelen almaya karar vericeksiniz.
  10. F

Yardım Sesçibaba güvenilir mi

Alışveriş yapan tanıdıklarım var. Ama bir sorun çıktığında müşteri hizmetleri pek ilgilenmiyor diye duydum direkt olarak dolandırıcı değil yani
  11. F

❌İndirim Bitti! GIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC - 30.399 TL

hoca bu niye üste çıkıyo sürekli giriyorum 40k yazıyo fiyata heyecanlanıyorum seferinde
  12. F

100.000₺ Kasa Önerisi

fps mi hikayeli oyun mu tercihiniz
  13. F

Çözüldü✓ Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Beni de çok düşündürdü bu ama diğer parçalar çok düşünülüp araştırılmış parçalar bilmiyorum şu an için satın alıp ilerde bi 16 daha koyabilirim en azından böyle düşünüyorum
Geri