Ğ Fedaisi isimli üyenin son içerikleri

1. Ğ Fedaisi

Yardım DIMM ile UDIMM Ram beraber kullanılır mı?

Hocam, yapay zeka'da öyle yazıyor birde epey'de bakıyorum bazılarında UDIMM yazmıyorda ondan bi kafam karıştı.
  2. Ğ Fedaisi

Yardım DIMM ile UDIMM Ram beraber kullanılır mı?

Merhaba Bende Goodram var, 2. elden ram alacağım bütün teknik özellikleri hatta marka model bile aynı tek fark işte bu DIMM farkı. Benimkisi UDIMM, alacağım olan DIMM, bi sorun olur mu? İnternette sorun olmaz diyen daha fazla ama sorun olur diyende var.
  3. Ğ Fedaisi

Tekrardan Ram İndirimi gelir mi?

2. El Ram alıp geçiyorum o zaman öyle Ram indirimi gelmeyecek gibi keşke gelse ama. Bütçe 4 bin
  4. Ğ Fedaisi

Tekrardan Ram İndirimi gelir mi?

Foruma bi hafta girmedik deli indirimler gelmiş, bir daha gelir mi acaba? Tek bellek ile hiçbir ağır oyunu oynayamıyorum aşırı fps drop var.
  5. Ğ Fedaisi

Rtx 3060 Ti mi Rtx 3060 mı alınmalı?

Bencede, bakımı yapıldığı halde sıcaklıkları yüksek çünkü.
  6. Ğ Fedaisi

3060 Ti'ın bakımı 4 ay önce yapıldığı halde bu sıcaklıkta, bana diğer kart daha mantıklı gibi geldi. 1777655858 Pg ile alacağım için dert değil hocam test ederim.
  7. Ğ Fedaisi

Kapalı kutu değil hocam kartın içi açılmamış güvenlik bandı duruyor 3060'ın. 1777652428 Bana madencilik gibi geldi zaten 3060 Ti'ın satıcısı al satcıymış, önceki sahibinin madencilik yapıp yapmadığını bilmiyorum dedi bana. Msi 3060 12GB satıcısı ise ilk sahibiymiş mining vs yok diyor.
  8. Ğ Fedaisi

•Rtx 3060 Ti Gigabyte 3 fanlı: 20 dk furmark temp 81, hotspot 101 (içi açılmış) •Rtx 3060 12GB Msi Gaming x Trio 3 fanlı: Furmark yapılmadı ama satıcı 60 ı geçmez diyor. (İçi açılmamış, güvenlik bantlı) Sizce 3060'ı alıp geçeyim mi yoksa 3060 ti mi alsam? İkiside aynı fiyat.
  9. Ğ Fedaisi

Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

Kuzenimin kullanmadığı kartı ödünç aldım birazdan test edeceğim.
  10. Ğ Fedaisi

İstesem satıcıya söyler iptal ettiririm o konuda bi sıkıntım yok neyse bakayım iptal edeyimde erkenden para iadesi yapılmasını dileyim bari :/
  11. Ğ Fedaisi

Yav yeminle kafayı yicem adam pazartesi kargoya verecem dedi şimdide cuma günü vercem diyor, 5600 işlemci geldi ama test edecek ekran kartı yok işin kötüsü deneme süresi bitiyor 🙁
  12. Ğ Fedaisi

Ekran kartı satın almıştım pg ile, satıcı kargoyu haftasonu vercem diyince bende iptal etmeyi düşünüyorum para yarına gelir mi? Banka kartı Enpara.
  13. Ğ Fedaisi

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Psu ve işlemci arama kısmı değişiyor şu anlık bi sorun yok he tektük bazı ürünlerin ismi eksik yazabiliyor listede o kadar.
  14. Ğ Fedaisi

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

O adam hayatı boyunca solak mouse kullandığından beri öyle alışkın gidip de konu sahibine boşu boşuna gereksiz mouse aldırmayın. Bırak oyun oynamayı masaüstünde bile rahat rahat gezinemez hem diğer elide kırık klavye bile tutamaz. @bugraax hocam sizde bomboş hayallerinizden vazgeçin...
  15. Ğ Fedaisi

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Liste şimdi gözüküyor arama yapılıyor fakat işlemci soğutucu ve psu bölümünde arama yapınca liste değişmiyor hocam. Birde hocam 5600 işlemci 5700 TL'ye var Akakçede yer alıyor, sanırım api kaynaklı değilde siz tek tek fiyat aktarıyorsunuz bilgilendireyim dedim.
Geri