Merhaba Bende Goodram var, 2. elden ram alacağım bütün teknik özellikleri hatta marka model bile aynı tek fark işte bu DIMM farkı.
Benimkisi UDIMM, alacağım olan DIMM, bi sorun olur mu? İnternette sorun olmaz diyen daha fazla ama sorun olur diyende var.
3060 Ti'ın bakımı 4 ay önce yapıldığı halde bu sıcaklıkta, bana diğer kart daha mantıklı gibi geldi.
1777655858
Pg ile alacağım için dert değil hocam test ederim.
Kapalı kutu değil hocam kartın içi açılmamış güvenlik bandı duruyor 3060'ın.
1777652428
Bana madencilik gibi geldi zaten 3060 Ti'ın satıcısı al satcıymış, önceki sahibinin madencilik yapıp yapmadığını bilmiyorum dedi bana.
Msi 3060 12GB satıcısı ise ilk sahibiymiş mining vs yok diyor.
Yav yeminle kafayı yicem adam pazartesi kargoya verecem dedi şimdide cuma günü vercem diyor, 5600 işlemci geldi ama test edecek ekran kartı yok işin kötüsü deneme süresi bitiyor 🙁
O adam hayatı boyunca solak mouse kullandığından beri öyle alışkın gidip de konu sahibine boşu boşuna gereksiz mouse aldırmayın. Bırak oyun oynamayı masaüstünde bile rahat rahat gezinemez hem diğer elide kırık klavye bile tutamaz.
@bugraax hocam sizde bomboş hayallerinizden vazgeçin...
Liste şimdi gözüküyor arama yapılıyor fakat işlemci soğutucu ve psu bölümünde arama yapınca liste değişmiyor hocam.
Birde hocam 5600 işlemci 5700 TL'ye var Akakçede yer alıyor, sanırım api kaynaklı değilde siz tek tek fiyat aktarıyorsunuz bilgilendireyim dedim.