Ğ Fedaisi isimli üyenin son içerikleri

1. Ğ Fedaisi

5 Bin TL Mönitör Tavsiyesi

Yok reisim telefondan hiç oyun oynamıyom. ip 17 alacaktım dayanamadım geri bilgisayar aldım. Yd İphone 13 alacağım sanırım 8 bini 15 bine tamamlayıp. 1784328093 Ya dümenden rank kasarım diyorum bilemedim bide şu snap tapi merak ettim. Klavye hemen bozuluyorsa mekanik alırım olmadı bilmiyorum ama.
  2. Ğ Fedaisi

Aynen yorumlarda millet yazılıma şaşırmış valla. 1 sene idare eder mi hocam acep? Bu klavyeler bide narin de olur bi vursak mekanik gibi dayanmaz : )
  3. Ğ Fedaisi

Sıfır almayacağım. 1784327402 Yav kötü değilde heralde f/p olarak aula aldıydım önceden, ondan aklıma kötü olarak geldi dedim bi an yav.
  4. Ğ Fedaisi

180 hz ile 320 arasında çok fark oluyo mu ya? günde 2 saat faceit girer kalanda eğlencelik oyun girerim. Yani çünkü internet kafede bi 280 hz monitör ile bide 165 hz monitör ile oynuyom ama fark gelmiyor gibi bana.
  5. Ğ Fedaisi

Ktc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav. 1784327068 Usta atk kötü değil mi ya? 1784327162 Hocam...
  6. Ğ Fedaisi

Dostlar 5 6 bine monitör alcam kalan parayada klavye mouse ve kulaklık alacağım. 10 bin lira var. hem mouse klavye hem de monitör beraber tavsiye edebilirseniz iyi olur.
  7. Ğ Fedaisi

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Vallahi diyorum hayat enerjim sıfırlandı. Birde son bu hafta internet cafeye sardım paramıda bitirdi saati aşırı pahalı.
  8. Ğ Fedaisi

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Zaten beni bitiren instagram, 10 saat ekran sürem oldu bu illet yüzünden ve sildim şimdi. Yeminle İnstagram gibi kaydırmalı içerikler bilgisayardan daha tehlikeli. He bu arada bunalıma giriyorum diye şartlamıyorum hocam yaşadığım yer gerçekten aşırı berbat bi yer yapacak hiç bir şey yok çarşıya...
  9. Ğ Fedaisi

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

Laptop diyorum dostum konsol demiyorum.
  10. Ğ Fedaisi

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

50 bin tl bütçe ile gaming laptop önerisi verir misiniz?
  11. Ğ Fedaisi

Bizdehesapli ve Pttavm Satıcıları

2. El teşhir ürün mü alacaksınız hocam? Tavsiyem Teşhir ürün olarak mouse almamanız diğer ürünlerde pek sıkıntı olmaz ama mouse'un sensörler gidik olabiliyor teşhir olduğundan.
  12. Ğ Fedaisi

Oyunlarda (Valorant) Ani Ping Problemi

Başkalarıda bu sorunu yaşıyor. Oyunun sunucu kaynaklı probleminden oluyor yüksek ihtimal.
  13. Ğ Fedaisi

Asus Tuf Gamıng Vg259qm5a 24.5 Fast Ips 1920x1080 0.3ms 240hz

Kalan özellikler olan İps ve 240Hz anlamında diyorum. 1781216260 Va model nasıl daha iyi oluyor? Sanırım sende Va panel Rekabetçi oyunlarda daha iyi diyen tayfadansın.
  14. Ğ Fedaisi

Baktığın başka modeldir hocam linkde İps olarak geçiyor.
  15. Ğ Fedaisi

Önerilen Aoc monitör VA değil, İps paneldir. 1781199951 Hayırlı olsun hocam, bende diğer 1080P olanını almayı düşünüyorum. Ürün gelince ghosting ve ölü piksel testleri vs. yapmayı unutmayın.
Geri