Ğ Fedaisi isimli üyenin son içerikleri

1. Ğ Fedaisi

Altyapisiz Yere En Mantıklı Cozum

"Altyapısız adresde sabit internet alternatifi olarak ne kullanılabilir?" Diye yazabilirdiniz hocam.
  2. Ğ Fedaisi

Yardım Taahütüm Bitiyor Hangi Sağlayıcıyla Devam Etmeliyim?

Ben 1000 olarak okumuşum kusura bakmayın, hocam o zaman yapacağınız işlem basit: 1000 mbps veren firma varsa ona geçin, yoksada Vadofane geçin. Modemi'de geri iade edip güzel bi Keenetic modem alın tamamdır.
  3. Ğ Fedaisi

David Goggins'in "Benim Canım Yanmaz" Kitabının Çevirisi Nasıl?

David Goggins'in kitabının Türkçe çevirisi vasat diyorlar, okuyan var mı? Anlamını bozacak derecede mi kötü çevirisi?
  4. Ğ Fedaisi

Memnun kaldıysanız ona geçin o zaman hocam. Müşteri desteği daha iyi hiç olmazsa bi sorun olduğu zaman forumlarında şikayet edebiliyorsunuz.
  5. Ğ Fedaisi

Altyapisiz Yere En Mantıklı Cozum

En mantıklı Sınırsız Tarife almak. Vodafone ve TT'de mevcut. Tavsiyem TT almanız. Lütfen başlığıda adam akıllı yazın hocam.
  6. Ğ Fedaisi

Altyapınızı sorgulayın önce internete yazarak. Sonra altyapınız hangi firmaysa o firmanın tarifesi ile devam edin.
  7. Ğ Fedaisi

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

Dostlar, Format attım oyunlarda çökme problemi düzeldi, ekran kartına stabilite testi yaptım ondada bir şey olmadı formattan sonra. Ama işte Witcher 3'de fotoğraf modunda birde tüccarlardan uzun uzun item vs. bakınca çöküyor arada sadece. Wircher 3 çökmesi de sanırım oyunun kendisinden kaynaklı.
  8. Ğ Fedaisi

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

Usta Linux geçsem ne fark eder, normalde olmaması gereken bi hatayı alıyorum sürekli. Bir sürü oyun desteği olsa geçerim ama işte ne yazıkki yok.
  9. Ğ Fedaisi

Occt üzerinden psu'ya power testi yaptım bi sorun ve hata çıkmadı ama.
  10. Ğ Fedaisi

Hocam önceki steam ss'lerime bakıyorumda ekran kartı kullanımı yüzde 100 ve 150w çekiyor 60 fps şekilde (tabi gücü kıstım eski psu düşük diye ama 150w çekiyordu), ben bi en iyisi diğer parçalarada stabilite testi yapayım bu octt ile. Çünkü 500W psu varken çökmüyor ama 750w psu takınca çöküyor...
  11. Ğ Fedaisi

Eski driver ile de oyunlar çöküyor hocam, Tdr ile uğraşmak istemedim sonuç her türlü aynı olurdu zaten.
  12. Ğ Fedaisi

Klasik Ai tavsiyeleri hocam, bi bakayım ama şu TDR kapatırım birde driver kurarım.
  13. Ğ Fedaisi

Tamam kurup deneyim bi ama sonuç değişmez gibi.
  14. Ğ Fedaisi

Hocam undervolt ayarını kapattım 4dk dayandı bişey yapılmaz mı ekran kartına acaba? Furmarkda temp 70 hotspot 91 di 10. dk da falan, ondan olabilir mi? 1779650105 Afterburner'ı kapattım 4 dk dayandı sadece : / Ve iki tane crach uyarısı verdi üstüne.
  15. Ğ Fedaisi

Şöyle buyrun hocam. Attım fotoları. 1779649474 Bilemiyorum aynı kaynaklarla veya win 10 kullanan acaba yaşıyormudur bu sorunu? Değer mi eski driver ve formata bilemedim gpu'nun tüm testlerinde crach veriyor çünkü. Sizde bi occt yapar mısınız hocam oyunlarda çökme yaşıyorsanız? 1779649536...
Geri