Ğ Fedaisi isimli üyenin son içerikleri

1. Ğ Fedaisi

Sızce Wındows 10'a Geçmelimiyim ?

Pencerelide cs2 akıcı olmaz hocam. Ölçekleme ayarını tam ekran yaparsanız herhangi bi sorununuz kalmaz herşeyde windows'u suçlamamak gerek. Zaten windows 11'i adam gibi debloat ederseniz herhangi bi sorunuda kalmıyor.
  2. Ğ Fedaisi

Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

Kendi sitesi hangisi hocam? Akakçede 2000 lira yazıyor A9 ama wraith'de 1600 lira kargo parasıyla beraber.
  3. Ğ Fedaisi

4 Yeni Halka Arz Geldi

Sağlık olsun hocam, dümenden beş on yatırın bari bundan sonra. Maksat yeni halka arz yapan firmaların yaptığı gibi gır gır şamata olması :kekw:
  4. Ğ Fedaisi

Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

Rampage'in işi belli olmuyor şahsen ben olsam rampage almazdım. A9 plus yerine düz A9'da alınabilir kaplama farkı var sadece.
  5. Ğ Fedaisi

4 Yeni Halka Arz Geldi

Hocam bi düşük yatırımlık hisse önerisi gelir mi acaba (yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde :) ) Olmazsa yine az kazandıracak büyük şirketlere yatırcam maksat 5 10 lira neyse getirsin cebe.
  6. Ğ Fedaisi

AMD Wattman Hatası

Klasik linç yemeyim hamlesi yapılmış o zaman hocam haklısınız o zaman, iyi forumlar.
  7. Ğ Fedaisi

4 Yeni Halka Arz Geldi

Gır gır şamata olsun diye yapıyorlar sanırım bu değerleri.
  8. Ğ Fedaisi

Fotoğraf Renk Düzenleme Uygulama Önerileri

Photoshop
  9. Ğ Fedaisi

AMD Wattman Hatası

Dayı adam normalce yardım istemiş, hemen amd'yi kötülüyor diye adamı fetocu ilan etmediğin kaldı.
  10. Ğ Fedaisi

40 Bin Lira Laptop Tavsiye

PG ile alabilirim hocam anca ama siparişi verdim artık sende zaten PG ile yollanan heral.
  11. Ğ Fedaisi

Eyw Hocam İyi geceler.
  12. Ğ Fedaisi

Bunda yokmuş hocam ya, zaten yeni model bu. İstanbulda kalmıyorum 1 haftaligina gitmistim. Seviliyon hocam beton yetmez.
  13. Ğ Fedaisi

İstanbulda degilim artik hocam, hem masaüstü almam zor gibi şuanlık. 1785798405 Yardımların için çok teşekkür ederim.
  14. Ğ Fedaisi

Yok hocam o iş gg
  15. Ğ Fedaisi

Laptop alcam hocam, 33 civarına adam akıllı laptop yok bu arada hocam 1 sene kullanırım zaten.
Geri