g-han isimli üyenin son içerikleri

1. G

Çözüldü✓ Bilgisayarım Isındı Kapandı Geri Açılmıyor Şarj Da Olmuyor

Çok teşekkür ederim teknik servis ile görüşüyorum şu anda.
  2. G

Bunlardan hangisi seri numarası olabilir.
  3. G

Eklemek isterim bilgisayarıma erişemediğim için seri numarasını öğrenemiyorum bir yolu var mı onun da?
  4. G

Evet gördüm Lenovo'nun da global garanti servisi var. Biraz araştırma yapacağım Polonya'dan nasıl hizmet alabileceğime dair. İlginize teşekkür ederim hepinizin. İyi forumlar
  5. G

Fiş maalesef Türkiye'de hiç aklıma gelmedi. Fotoğraftan seri numarası ile yardımcı olurlar mı acaba.
  6. G

Adaptörün sağlamlığını bilmiyorum açıkçası şarja taktığımda herhangi bir tepki olmuyor. Ayrıca şansa erasmustayım yani hiçbir bilgim yok burada. Ancak şunu sorayım belki yardımınız dokunur. Media Markt tan alınmış pc ve garantisi devam ediyor, buradaki Media Markt tan yardımcı olurlar mı tahmin...
  7. G

Ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum ancak yine de bilgisi olan var mıdır diye danıştım. Lenovo Ideapad'in Gaming serisi. Yani altı hava alıyor, Outlast Trials oynuyorum aşırı sistem gereksinimi olmayan bir oyun. Olması garip.
  8. G

Her zamanki oynadığım oyunu oynuyordum ancak bir süre sonra ısınmaktan kaynaklı bilgisayarım kapandı. Koku ve duman geldi, tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Şarja taktığımda da herhangi bir ışık yanmıyor. Anakart yanmış olabilir mi?
Geri