g21nj isimli üyenin son içerikleri

1. G

USB Port sorunu yardım

Anakartın sıklıkla USB portlarında güç dalgalanmaları oluyor ve dolayısı ile USB cihazlarda kararsızlıklar oluşuyor. Sorunun kaynağı sizce ne olabilir, nasıl çözebilirim
  2. G

Modem Önerisi Tavsiyesi

Zaten kullandığım internet 100 e 10 o yüzden VDSL gerekiyor
  3. G

Modem Önerisi Tavsiyesi

Modem değiştireceğim. VDSL Nelere dikkat etmem gerekiyor bu konuda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  4. G

Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum

Anakart olarak seninkini almamı mı önerirsin ve hangi siteden ? Birde hangi tarihte aldınız
  5. G

Önerilere açığım hocam
  6. G

tek fana 1400 tl vermek ne kadar mantıklı farklı bir marka veya önerin var mı ? 9700x bütçemi çok zorlar 1741032672 Çok teşekkürler bu güzel bilgi için listeyi güncelledim ayrıca farklı bir önerin var mı ?
  7. G

İşlemci Olarak 9600x veya 7500f tercih edeceğim. Farklı Bir savsiyeniz varsa açığım
  8. G

4070s 1080p için hangi işlemciyi almalıyım

Sanırsam 9600x ama aradaki 2-3k fiyat farkına değer mi tam emin değilim
  9. G

4070s 1080p için hangi işlemciyi almalıyım

Ryzen 5 9600x veya Ryzen 5 7500f almayı düşünüyorum FPS oyunları için sizin tercihiniz ne olur veya bu fiyat bandında farklı bir tavsiyeniz olur mu ? 1080P
  10. G

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

9600x ile 7500f 2-3k fazla verilecek kadar performans farkı var mı sizce , yani 9600x i mi tercih etmeliyim yoksa 7500f yeterli olur mu?
  11. G

40-50K Bütçeyle Nvidia ve Ryzen Sistem Önerileri

Sadece bir arkadaş söylemişti 9600x alırsan darboğaz olmaz tarzında bi yorumda bulunmuştu o yüzden sordum . O zamansa hiç gerek yok diyorsun , ryzen 5 7500 f le yoluma devam edeceğim gibi duruyor. Son aşamalardayım bu akşam alacağım sistemi yüksek ihtimalle
  12. G

cv Anladım hocam , ryzen 5 5700f - 9600x hangisini önerirsin 9600x daha iyi tabii ki ama aradaki fiyat farkına değer mi sence 2-3k arası fiyat farkı var
  13. G

ryzen 5 9600x e geçsem dar boğaz yapar mı bir kaç kişi yapmayacağını söyledi. Yorumun nedir aradaki para farkınma değer mi (Nvidia 4070 Superden bahsediyorum )
  14. G

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

tamamdır teşekkürler
Geri