gabcob isimli üyenin son içerikleri

1. gabcob

Çözüldü✓ Güçlü Pcde Performans Düşüklüğü

sorunum montaj hatası kaynaklıymış . montajı yapan arkadaş ekran kartını 1.bölmeye koymuş normalde tam performans için işlemciye en yakın olan bölmeye konulmalıymış kendim öyle yaptım ve sorunum çözüldü
  2. gabcob

emeğine sağlık kral
  3. gabcob

bios sıfırladım expo açık ve resize da açıktı zaten ancak yine aynı sorun mesela cs2 de hareketsiz duruyoken 500 fps alıyorum bi adam vursam 350ye düşüyor çok can sıkıcı
  4. gabcob

dediklerinizi yapacagım teşekkürler ve sıcaklıklarım hem işlemci hem ekran kartı ortalama 60 derecelerde
  5. gabcob

5070 ti r7 7800x3d 32gb cl30 6000mhz ram asus tuf b650 e anakart 1tb 10.000/7.000 ssd bu sistemimde çok düşük performans alıyorum örnegin batlefield 6 oyununda hareketsiz şekilde 140 fps alırken koşmaya başlayınca ve aksiyona girince 90-100 fpsye düşüyor ve cs2 de dün 500 lerde fps alırken...
  6. gabcob

Öneri Thunderobot ZQ27F260L-TUR 27 inç 260Hz 2K QHD DENEYİM VE ÖNERİM!

hocam almayı düşünüyorum herhangi bir sorun yaşadın mı
  7. gabcob

Hazır Oem Sistem Mi Yoksa Toplama Sistem Mi?

içime sinen parçalar oldu hepsi total 110k , 3 farklı siteden seçtim ekran kartı ve kasayı belkide işlemciyi taksitlendirebilirim bana nasıl uyacaksa öyle yaparım sizce nasıl parçalar
  8. gabcob

emeğine saglık hocam çok sağol
  9. gabcob

garanti bonus
  10. gabcob

evet ancak direkt alamıyorum diğer parçalar henüz net olmadıgı için ondan dolayı indirimi kaçırdım
  11. gabcob

3k farka değer mi kanka
  12. gabcob

parçaları tek tek seçtim kanka atıcam şimdi fiyatıyla 1777679947 Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC 51.095 AMD Ryzen 7 7800X3D 15.273 Gigabyte B850M FORCE AM5 DDR5 9600MHz (OC) anakart 7.549 ASUS Prime LC 360 ARGB 360 mm sıvı soğutucu 4.599 Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5 Ram...
  13. gabcob

teşekkür ederim ancak ekran kartı olarak 5070ti şuan tek düşüncem işlemci olarakta oyunlarda güçlü olan 7800x3d düşünüyorum eğer fiyat olarak bana uygun olacaksa toplayabilirim parçaları
  14. gabcob

indirimler hemen bitti :) peşin fiyata taksit olan sistem bulmak lazım ya çok zorluyor vade farkları
  15. gabcob

100k civarı bütçe ile r7 7800x3d ve 5070ti sistem arıyorum toplamak mı yok hazır sistem kovalamak mı daha mantıklı
Geri