Merhaba,
Bilgisayarımda bir süredir fan sesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum ve artık oldukça rahatsız etmeye başladı. Yardımcı olabileceklerin fikirlerini almak isterim.
Ekran kartım INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB (LHR) modeli. Bilgisayar boşta veya düşük yükteyken fanlar dönmüyor, bu normal ve...
4 5 gündür araştırıyorum da ilk defa bukadar uygununu buldum. Bi inceleme videosunda izlemiştim de güzele benziyor sormak istedim forumda bilgili biri cevap verir diye.
Zaten 240 hz kullanıyorum şuan hiç sorun yok arkadaşın dediğine göre ve benimde düşüncem fightlarda düşmesi sorun çıkarmaz bence ya çıkarırsa bile ilerde yatırım gibi olur upgrade edersem çözülür.
1743537698
ilerde monitöre yatırım yaptığım için sistemimi de yükseltirsem ilerde çok daha iyi...
Bende aynı düşündüm de birkaç insandan da fikir almaktan zarar gelmez teşekkür ederim cevabın için dediğim gibi bu monitörü almamdaki amaç fps oyunları biraz profosyonelleşme aşamasında olduğum için bi yatırım yapmak istedim ilerde de sistemime upgrade yaparsam daha da iyi olur. Fightlarda...
Valla çok düşmüyor ama çok oynuyor fps
1743536700
Şuanda sorunsuz 240 hz yi kullanabiliyorum
1743536753
Ya bence sorun yaşamam çok fazla ama yaşarsam da işlemci falan upgrade edebilirim ilerde belki alacağım monitör ömürlük gibi bir şey olur büyük ihtimal
tabii ki de her oyunda 360 fps stabil göremem fakat Valorantta sabit olmasa da 400-500 görüyorum fight anında falan düşüyor sadece o da kısa bir süreliğine 360 ın altına iniyor sorun teşkil eder mi diye sormak istedim
fps oyunları için 32 inç çok gereksiz fazla büyük 24 inç bit monitör e geçicem onun için almışken bir daha uzun süre değiştirmemek için 360 hz tercih ettim sorun olmaz umarım çünkü bazıları sorun olacağını söylerken bazıları ise sorun olmayacağını söylüyor kafam karıştığı için forum oluşturmak...
Merhaba yakın zamanda 24 inch 360Hz monitore gecmeyi planlıyorum şu an anlık olarak 32 inç 240 Hz kullanmaktayım çok kafamı karıştıran bir problemim var 360 Hz monitor için 360 FPS sabit mi almam gerekiyor FPS 400-500 arası alıyorum arada fightlarda falan 360'ın altına indiğini görüyorum cok...
Fnatic STREAK65 mi
https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye
Redragon K630 mu
https://www.amazon.com.tr/Redragon-Dragonborn-60-klavyesi-doğrusal-profesyonel/dp/B08YMZRGMD?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A7207XU86IMSS&th=1
attığınız amazonda yurt dışından gönderilir yazıyorda elime 1 ay gibi bir sürede gelmez dimi birde gümrük ödemek istemiyorum
1707231979
ve 2 k yı aşabilir