Gabri isimli üyenin son içerikleri

1. G

Öneri Xiaomi 17t Vs Poco F8 Pro Hangisi Daha İyi

15t pro 29k, 17t 27k. 15t pro alacağım sanırım
  2. G

Hocam kayıpsız 5x zoom benim için önemli. 15t pro da bu işkenceyi çeker miyim.
  3. G

Hocam alacağım. Yere 10 günlük 15t pro gelmiş bugün, şimdi 15t pro 17t den daha mı iyi diyoruz. Bir kaç özelliklere baktım 17t de 1G+6P ibaresi var cam lensi var. 15t pro da göremedim çok önemli r detay mı bilmediğimden soruyorum
  4. G

Kamera olarak xiaomi 17t nin gerisende gibi hocam.
  5. G

Imei sıkıntı oluır diye şüpheleniyorum onlardan da
  6. G

Hocam gideceğim yerde 15t pro yok ya. gözüm kaldıı şuan 15 pro da. kaçak alacağım iççin güvenilir bir yer olsuın istiyorum bu alacağım yerden daha önce de telefon aldım.
  7. G

Yurt dışı 27k ya bu iki telefondan birini alacağım. Çok kararsızım. telefonda çok fazla oyun oynamıyorum. instagram vs. birde bazen konsere gidiyorum kaliteli zoom önemli benim için şuan kullandığım telefon tecno camon 40 pro. kamera olarak güzel ama zoom da sınıfta kaldı
  8. G

Yardım Sistemi mi Sizce Ucuza mı Satıyorum

yani kasamı 15-16k olarak hesapladım. ekran kartına :6800 , işlemciye : 4300, ramlere : 3500 , anakart : 1500 , diğerleri çerez saymadım bile. mouse razer deathadder v2 çok hor kullandım ona da fiyat vermedim, sadece klavyeyi ve monitörü de verdiğim için biraz ucuz gibi geldi sistem...
  9. G

çok mu uyguna veriyorum :)
  10. G

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-bilgisayari-monitorlu-ekipmanli-rx6600-sistem-acil-satilik-1328211079/detay/ ACİL PARA lazım olduğu için sistemi satıyorum. sice ilandaki gibi mi satmalıyım yoksa sadece anakart işlemci ve ramleri 3 parça olarak...
  11. G

Lol Hesap Satın Alma

Ligi ne hesabın birde efsanevi , ihtişamlı , diğerinin adını unuttum sarı kostümleri gösterebilir misn
  12. G

50k Bütçe Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar fifa, lol, cs gibi oyunlar oynayaccağım 50k nın üstüne çıkamıyorum ekipmanda almam gerekiyor yalnız tek sıkıntı şu peşin fiyatına 9 taksit olan laptopları alabiliyorum
  13. G

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

açım mantıklı sepet kuramıyorum
  14. G

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

3 - 4 bin liralık getirden bir sepet yapar mısınız arkadaşlar , öğrenciyim dolap bom boş
  15. G

BU ŞAPKA ORJİNAL Mİ ?

Şapka orijinalmiş ama alıcı dükkan bulamadımi elden satmaya çalışıyorum. 7-15k arasıymış değeri benim elimdeki şapkanın derisi biraz eskimiş o yüzden 3-7k arasına satarsın dediler de. Alıcı bulamıyorum
Geri