valla ben de hep 20% gördüm fakat öyle diyorsan öyledir ama O halde hep 20% olsun normal zaman da 5% olması saçma hatta İndirim'de 5%-10% daha mantıklı zaten iyi indirim yapıyolar Üstüne 20% meh tabi ki son kullanıcı için daha iyi fakat neysee garippp göreceğiz bahar indirimi olur MART ayın'da
Gençler bf6 oynuyorum Arkadaşlarım bana yazabiliyor Lobby'deyken fakat ben bazen yazıyorum bazen yazamıyorum '''''/'''' İşaretini çıkmıyor bazen çıkıyor öyle yazıyorum... Genel bir bug mı var? zaten Oyun da şuan bir sürü bug var... Tuş ayarlarını sıfırladım düzelmedi
Battelfield 6 ve The Last Of Us'ın bazı sahnelerin'de sürekli bu hata'yı almaktan çok yoruldum UPDATE etsem bile hiç bir halt değişmiyor çözüm öneresi olan? 'BF4 ve LOL Minecraft oynarken sıfır sıkıntı'
Beyler yurt dışına çıkacağım fakat Aradığım saatler'de 23:59 ile 06.00 arası otobüsler ariyorum bineceğim saatler bu şekilde fakat ne Bulgaristan ne Yunanistan için bu saatler'de otobüs seferleri yok yeni bi kanun fellan mı geldı?
Gençler Köylüler'de kütüphaneci mesleğin'de sürekli olarak İTME,ÇARPMA,EKLEMBACAKLARI sürekli olarak bunları veriyor kürsüyü yaklaşık olarak 45 dakikadır kırıp tekrar koyuyorum ama GELEN büyülü kitaplar hep aynı sürüm 1.21.8