Gabrienn isimli üyenin son içerikleri

1. G

Ryzen 5 5600 Sıcaklıkları Normal mi?

Ön tarafını deleceğim sadece yapacağım o ekstra olarak vs para harcamama açıkcası
  2. G

Yani bu kasa'yı çok seviyorum ama işte Ön tarafı çok yetersiz gibi bi de dediğim gibi duvar ile 10-13cm var boşluk çok fazla yok
  3. G

İşte kanka dediğim bazı insanlar :D 65 üstü görmüyorum dediği için ne bileyim garipsedim ama normal demek ki hoş Termal macun değiştirmeden önce bile 78-80 görmedim
  4. G

rx 7600 8gb 1783536643 rx7600 8gb 1783536822 Evet bi de işlemci soğutucu arasın'da 2-3 cm var ve onun macunu 3 senedir değiştirmedim kendi stok termalı ile duruyor bi de Kasam duvara 10-12cm boşluğu var ve Bildiğiniz üzere ön tarafından çok hava alan bi kasa değil
  5. G

İşte dostum senin gibi 55 derece 60 derece üstü görmiyenler işte sorgulatıyor beni :D yoksa zaten eminim 80 üstü görmediğim sürece yoktur fakat bilemedim belki de tatminsizlik benim ki
  6. G

Ryzen 5 5600 kullanıyorum, bugün termal macun değiştirdim; boştayken 35 ile 50 arasında gidip geldi. ID-Cooling SE-224-XTS soğutucu olarak bunu kullanıyorum, aslında memnunum fakat Battlefield 6 oynarken 72 oldu, normal mi? LoL'de 63 üzeri görmedim. Minecraft 65 derece üstü görmedim. Termal...
  7. G

Yansıtma özelliğini TAMAMEN KAPATMAK

Gösterdiğim şeyi tamamen Telefon ve PC üzerin'de kapatmanın yolu var mı ?
  8. G

Epic Game 20% İade devri bitti

valla ben de hep 20% gördüm fakat öyle diyorsan öyledir ama O halde hep 20% olsun normal zaman da 5% olması saçma hatta İndirim'de 5%-10% daha mantıklı zaten iyi indirim yapıyolar Üstüne 20% meh tabi ki son kullanıcı için daha iyi fakat neysee garippp göreceğiz bahar indirimi olur MART ayın'da
  9. G

Çok saçma o halde 1.5 hafta önce Arkadaşım alacaktı yine vardı 20% kafalarına göre iş yapıyolar o halde
  10. G

ARC ile BF6 20% verdi şuan neden 5% o halde bea
  11. G

bf6 aldığım zaman özel indirim yoktu? Oyun çıktı ve 20% vardı
  12. G

Artık Epic games Oyunların'dan satıl aldığımız para'nın 20%sini değil 5%ini iade ediyor galiba Geçmiş olsun arkadaşlar
  13. G

Telefon yere düştü ve ekranı açılmıyor

İç ekran mı kırılmış hocam?
  14. G

Battelfield 6 Chate yazı yazamamak

Gençler bf6 oynuyorum Arkadaşlarım bana yazabiliyor Lobby'deyken fakat ben bazen yazıyorum bazen yazamıyorum '''''/'''' İşaretini çıkmıyor bazen çıkıyor öyle yazıyorum... Genel bir bug mı var? zaten Oyun da şuan bir sürü bug var... Tuş ayarlarını sıfırladım düzelmedi
  15. G

Yurt Dışına Otobüs Seferleri (Gece Saatleri)

Beyler bilgisi olan geri dönüş yaparsa
Geri