Gadget121 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Rtx 5070 için kasa önerisi

Elimde mag forge m100a kasa ve 650w psu var. Ekran kartımı zamanında değişiştiririm diye rx 580 almıştım ve şimdi rtx 5070 ve ya 5070 ti alıcam. Bu ekran kartları zaten kasama sığmıyordu ve şimdi araştırınca 650w değerininde az olduğunu fark etim. Bu yüzden yeni kasaya ve psu ya ihtiyacım var...
  2. G

Çözüldü✓ 6-7 k monitör önerisi

LoL, valorant, cs gibi oyunları oynuyorum daha çok ama arada hikayeli oyunlarda oynuyorum. 1758223317 Ekran kartımı geçici almıştım değiştirmek içinde elimde kaldı para çıkaramadım daha ona. RX 580 var elimde
  3. G

Çözüldü✓ 6-7 k monitör önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249q3a-w-1ms-180hz-ips-full-hd-gaming-monitor-beyaz.html https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249q3a-w-1ms-180hz-ips-full-hd-gaming-monitor-beyaz.html Bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum. Rengi dışında bir fark...
  4. G

MSI mag forge m100a için ekran kartı önerisi

Teşekkür ederim. 9060 alıcam gibi duruyor.
  5. G

MSI mag forge m100a için ekran kartı önerisi

Başlıktaki kasama yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sistemim ryzen 5 7600, 16 GB RAM ve RX 580. 25000 TL bütçem var ve beni uzun süre götürebilecek elimdeki sen daha iyi bir ekran kartı arıyorum. Oynadığım oyunlar cs,valorant,LoL ve bazı hikayeli oyunlar(far cry 6 gibi).
  6. G

Klavye kulaklık önerisi

Sıfır bilgisayar topladım ve çok bütçem kalmadı. Bir tek klavye ve kulaklık eksiğim var. Bütçem ikisi birlikte 2500 TL. O fiyat aralığında öneri yaparsanız sevinirim.
  7. G

R7 5700x MSI mpg b550 gaming plus uyumlu mu?

Başlıkta yazdığım gibi anakart, işlemci ve ekran kartını seçtim. Ekran kartını RX 6800 XT alıcam ve onun için para biriktirene kadar 2. el bir ekran kartı kullanıcam. Diğer parçalara daha karar vermedim. Bu 3 parça uyumlu olur mu? Geçici olarak hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
  8. G

RX 6800 XT ryzen 5 5600x sistem

Aşağıya yazdığım parçalarla bir sistem toplamak istiyorum ama pekde anlamıyorum. Uyumluluk konsunda emin değilim. Ekran kartını 2. el alıcam. Eğerki imkan varsa biraz daha fiyatı indirmek isterim. Bu yüzden tavsiyelerinizi istiyorum. Fiyatlarada akakçeden baktım. Sistem: Deepcool cc560 V2...
Geri