Gagafa isimli üyenin son içerikleri

1. Gagafa

Cadılar bayramında hangi oyun alabilirim

Selam arkadaşlar 300 Tl bütçem var başka yakın zamanda indirime girecek başka şeyler varmı alınır denilebilecek oyunları yazarmısınız?
  2. Gagafa

Selam arkadaşlar atm 100 tl para yatırım ama hesaba geçmedi

Selam arkadaşlar 100 tl atm para yatırdım ama hesaba geçmedi atm onayladı yatarmı
  3. Gagafa

2 k ve 4k içi ekran kartı öneri si 3 4 yıl yetse yeterli sonra yükseltilecek

Anladım hocam sağolun duruma göre ayarlıcam
  4. Gagafa

Ray tracing dlss farkı 5070 ti ye göre nasıl hocam gerek varmı fark yoksa almayayım
  5. Gagafa

Bilemedim hocam 10 k versem mi diye para varda 10 k ona vermek yerine başka şeylere yatırabilirm 1761663087 Bütçe sorunu yok hocam
  6. Gagafa

9070 xt ye göre 10 k felan fiyat farkı var değermi hocam
  7. Gagafa

2 k ve 4 için ekran kartı önerisi 3-4 yıl yetse yeterli sonra yükseltilecek

Başlıkta gördüğünüz gibi dostlar sonra yükselteceğim 2 k ve 4 k da üzmeyen bir ekran kartı arıyorum amd Nvidia farketmez bütçe 30 -40 k
  8. Gagafa

Hocam iki kartdan hangisi daha iyi performans gösterir aradaki performans fazla değilse 9070 xt alayımmı 1761662562 Hangisini tercih etmeliyim
  9. Gagafa

Başlıkta belirttiğim gibi dostlar 3 -4 yıl 2 k ve 4 k için kullanılmalık ekran kartı önerisi amd Nvidia farketmez bütçe 30-40 k
  10. Gagafa

5070 tili 7500 f li bir sistem hazır kaça denk gelir

Tamam hocam merak ettimde teşekkür ler
  11. Gagafa

5070 tili 7500 f li bir sistem hazır kaça denk gelir

5070 ti 7500 fli Aaa oyun için bir hazır sistem (sadece kasa) kaça gelir
  12. Gagafa

60 k hazır sistem önerisi

Tamam hocam değerlendireyim
  13. Gagafa

Aigo soğutucu güven vermedi hocam iyi mi?
  14. Gagafa

Oyun
  15. Gagafa

Sadece kasa
Geri