Gagafa isimli üyenin son içerikleri

1. Gagafa

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

Evet hocsm fiyatları artmış 1768150999 Hocam bütçemi aşıyor başka bir öneriniz varmı
  2. Gagafa

Yardım Aula f87 iyi midir? almayı düşünüyorum

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var %75 daha kullanıllı olduğu için aula f87 düşündüm bu bütçede başka önerileriniz varmı
  3. Gagafa

Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Evet hocam maalesef gaming gen trde var ama stok yok 1768132541 Doğrudur hocam teşekkürler 1768132558 Başka bir önerin varmı hocam
  4. Gagafa

Auladan daha fp yokmudur
  5. Gagafa

Selam arkadaşlar 2 k bütçeye 75 siyah kablosuz klavye önerir misiniz?
  6. Gagafa

Hocam kablosuz arıyorum birde full siyah varsa daha iyi olur
  7. Gagafa

Selam arkadaşlar ℅75 klavye bakıyorum sıyah renkte güzel bir klavye önerirseniz sevinirim kablosuz olursa iyi olur bütçe 2 k
  8. Gagafa

Yardım Soğutucu çıkarma yardım

Hocam çok sert az bi çektim tık sesi geldi galiba yavaş yavaş sağ sol yapa yapa çıkarmam gerek
  9. Gagafa

Yardım Soğutucu çıkarma yardım

Selam arkadaşlar fooğrafda attığım bu hava soğutmayı nasıl çıkartabilirim bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  10. Gagafa

Yardım Type c dönüştürücü önerisi

Sistemde usb a var usb c dönüştürğcü bakıyorum çoklu olsa iyi olur çok pahalı olmayan uygun ucuz iş goren bir şey önerir misiniz
  11. Gagafa

Yardım 3 k kulaküstü kulaklık önerisi

Bende aynı şekilde beklicem ztn en fazla 3.500 felan çıkarım 5 k frlan bütçem yok beklemek iyi
  12. Gagafa

Açıkcası hocam biraz forumlara göz attım x9 çok iyi diğer modeller ile kıyasladım düşük kaldı v9 dan daha iyi deniliyor forumlarda ve daha iyi sonuçları var çok iyi hem 3 lü bağlantı 2000 mh pil ile uzun süreli kullanma 53 mm sürücüler olsun baya dolu bir kulaklık ona benzer bir kulaklık var atk...
  13. Gagafa

Anladım hocam sağolun bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
  14. Gagafa

Hocam biraz araştırdımda açıkcası beni tatmin etmedi mchose x9 stoğu beklicem baya iyi bir özelliklere sahip 3 k civarı gelirse alıcam fuxi h8 çok açık bir kulaklık hocam hoşuma gitmedi açıkcası diğerleri de pek hoşuma gitmedi bazı tür özellikleri almişken uzun süre kullanıcam ve pilleri kısa...
  15. Gagafa

Öncelikle zahmet edip yazdığınız için bu kadar çok teşekkür ederim sağolun bu attığınız vidiolara bakıcam hocam duruma göre eleyerek alırım sen en çok hangisini önerirsin al diye bunlardan hocam bende bakarak seçimi daha iyi yaparım
Geri