Gaibou isimli üyenin son içerikleri

1. Gaibou

Yardım Lenovo LOQ 15irh8 BSOD ve oyun çökme problemleri...

Dediğiniz gibi yapıp 3 maç attım. Şuanlık çökmedi. İnşallah düzelmiştir :D
  2. Gaibou

Az önce tam overwatch maçım bittiği anda oyun çöktü :D ------------------------------------------------------------------- ERROR ------------------------------------------------------------------- <BlizzardError.Summary:> Overwatch -...
  3. Gaibou

LOQ 15irh8 model laptopum bundan 1 ay önce falan hiç çökmezdi. O sıralar windows 11 kullanıyordum fakat çökmeler başladıktan sonra windows 10'a geçtim. Hiç bir faydası olmadı. Bazen BSOD yiyorum bazen ise oynadığım oyun (overwatch) 2 farklı şekilde çöküveriyor. Sanki alt+f4 basılmış gibi bi anda...
  4. Gaibou

Yardım Marvel Rivals açıkken herhangi bir videoyu izlerken oluşan görsel bir bug

Oyunda iken olan bir problem değil, oyun arkada açıkken (fullscreen veya borderless farketmeksizin) operadan herhangi bir videoyu izlemeye çalışınca ekranın üst tarafında siyahlık flicker yapıyor. Videoda pek belli olmasa da çıplak gözle bakınca aşşırı rahatsız edici duruyor. Tabi videoyu tam...
  5. Gaibou

Yardım Marvel Rivals açıkken herhangi bir videoyu izlerken oluşan görsel bir bug

evet 1751317879 sadece marvel rivals açıkken oluyor bu olay ve daha yeni olmaya başladı
  6. Gaibou

videoları tam ekrana alınca sıkıntı olmuyor acaba operanın suçu mu?
  7. Gaibou

videonun linki: https://streamable.com/itjzqk daha bugün olmaya başladı :(
  8. Gaibou

Aliexpress'ten trimui smart pro alacağım ancak gümrüğe takılır mı?

3600 liraya bundan almak istiyorum ama yurtdışı alışverişi ile ilgili hiç bir bilgim yok ve duyduğuma göre limit 30 euro imiş? Bu ürün 30 eurodan fazla olduğu için alamayacak mıyım?
  9. Gaibou

F/P laptop soğutucusu "Lenovo loq15irh8" için

Bütçem 1.2k fakat bunun biraz altında olursa çok daha iyi olur.
  10. Gaibou

Yardım Marvel rivals ciddi fps sorunu

unreal engine 5 sağolsun
  11. Gaibou

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ 15AHP9 R7 8845HS RTX4060 - 42.000TL MAĞAZALARDA

Arkadaşlar konudan bağımsız fakat lenovo loq 15 aldım. Rtx 4050 ve i5 12450h olan. Rami 8 fakat ek ram alacağım. Sizce akıllıca bir seçim yapmış mıyım? 24.5k ya aldım.
Geri