Onu da yaptım düzrlmedi fddiğim gibi laptopda da aynı bluetooth cihazı ile olmadı sadece ses vardı orda da her şey aynı idi yani cihazds sıkıntı var heralde
Galiba adaptörde sıkıntı var laptopda denedim kendi sürücüsünü fevre dışı bırakıp usbin sürücücüyle denedim yine aynısı oldu mikrofon gözükmedi
1776794803
Model:UB500 yazıyor üstünde 1.0 yükledim yanlış sürüm mü acaba
1776794903
Bende de aynısı var amazodnan almıştım sürüm tam olarak kaç
Baktım ona da o işaretli kutucuk işaretli yani.
1776792337
Genel olarak sürücülerde sıkıntı var mesela vstio system timer var ona bilgisayarda sürücü bul yapıtorum basıyotum sonra pcyi yrniden başlatman laızm diyor yenidemn başlatıyorum yeniden ünlem işaretli
pc kulaklık mikrofonunu görmüyor laptopta denedim orda gördü her şeyi denedim neredeyse windows iso yaptım anakart sürücülerini yeniden yükledim vs. genel olarak sürücülerim hep eskide kalıyor. Ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.
https://www.trendyol.com/logitech/g-pro-x-superlight-2-dex-lightspeed-hero-2-32k-dpi-sensor-kablosuz-oyuncu-mouse-pembe-p-952470357?boutiqueId=61&merchantId=105369 4500 tl pembesi iyi mi bu baktım biraz da
Bi mediamarktta hangileri bana uyuyor diye baktım logitech superlight 2 çok iyi hisettirsi o boyuta yakın ve o ağırlıkta bir şey almayı düşünüyorum simetrik daha iyi gibi elimi rahat hisettieiyor o boyutlarda alırım