gaintar isimli üyenin son içerikleri

1. gaintar

Kulaklık mikrofonu görmüyor sadece ses olrak bağlanıyor

Ne alıyımki tplink ub500 dü dediğim gibi önceki
  2. gaintar

F Farklı bluetooth cihazından da denedim onda da sadece ses cihazı olarak gözüküyor. Mikrofon yok.
  3. gaintar

Onu da yaptım düzrlmedi fddiğim gibi laptopda da aynı bluetooth cihazı ile olmadı sadece ses vardı orda da her şey aynı idi yani cihazds sıkıntı var heralde
  4. gaintar

Galiba adaptörde sıkıntı var laptopda denedim kendi sürücüsünü fevre dışı bırakıp usbin sürücücüyle denedim yine aynısı oldu mikrofon gözükmedi 1776794803 Model:UB500 yazıyor üstünde 1.0 yükledim yanlış sürüm mü acaba 1776794903 Bende de aynısı var amazodnan almıştım sürüm tam olarak kaç
  5. gaintar

Baktım ona da o işaretli kutucuk işaretli yani. 1776792337 Genel olarak sürücülerde sıkıntı var mesela vstio system timer var ona bilgisayarda sürücü bul yapıtorum basıyotum sonra pcyi yrniden başlatman laızm diyor yenidemn başlatıyorum yeniden ünlem işaretli
  6. gaintar

Yok streo ve mono var ses cihazı olarak algılıyor aslınra bağlanırken mikrofonlu kulaklık diyor ama bağladığında sadece ses cihazı yazıyor
  7. gaintar

bluetooth usbsi var kasaya bağlı tplink ub500 sonywh1000xm5
  8. gaintar

pc kulaklık mikrofonunu görmüyor laptopta denedim orda gördü her şeyi denedim neredeyse windows iso yaptım anakart sürücülerini yeniden yükledim vs. genel olarak sürücülerim hep eskide kalıyor. Ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.
  9. gaintar

5000 tl mouse önerisi

https://www.trendyol.com/logitech/g-pro-x-superlight-2-dex-lightspeed-hero-2-32k-dpi-sensor-kablosuz-oyuncu-mouse-pembe-p-952470357?boutiqueId=61&merchantId=105369 4500 tl pembesi iyi mi bu baktım biraz da
  10. gaintar

5000 tl mouse önerisi

Bi mediamarktta hangileri bana uyuyor diye baktım logitech superlight 2 çok iyi hisettirsi o boyuta yakın ve o ağırlıkta bir şey almayı düşünüyorum simetrik daha iyi gibi elimi rahat hisettieiyor o boyutlarda alırım
  11. gaintar

5000 tl mouse önerisi

Bana büyük mouse lazım 125 in altı almam önceki zaten 118 aşırı küçüktü
  12. gaintar

5000 tl mouse önerisi

levaithan v4 bu aklıma yattı gibi ama boyutundan dolayı ama emin değilim
Geri