Hocam gerçekten bana zaman ayırıp bu güzel yorumu yaptığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum. Önerileriniz kesinlikle benim için çok değerli bu yüzden sizin tavsiyenize uyarak abartıya kaçmama kararı aldım. Lenovo Loq kullanıcılar tarafından çok beğenilmiş biraz daha ram ve ssd desteğiyle...
Çok teşekkürler tekrardan. Zamanınızı ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için minnettarım.
1749234114
Game garaj önerisini beklediğimden çok daha fazla aldım. Fikrinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Normalde Game Garaj'a karşı biraz ön yargım vardı. Ses ve sıcaklık sorunundan korkuyorum. Bazı arkadaşlar bu sorunları yaşamışlar, ama sizin önerinizi kesinlikle dikkate alacağım. Tekrardan teşekkürler.
Herkese selamlar. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hazırlık sınıfım bitti ve 1. sınıfa geçiyorum. Üniversite için bir laptop gerekli olduğunu düşünüyorum. Sadece oyun oynayacağım bir sistem istemiyorum. Asıl amacım üniversite olacak ama bunun yanında oyun zevki, film/dizi zevki de iyi olsun...
Öncelikle merhabalar, ben alet takımı önerisi istiyorum. Olabildiğince fazla parçalı, malzeme kalitesi yüksek bir şey istiyorum. Sizden önerilerinizi bekliyorum. Maksimum bütçem 5000. Biraz aşabilir. Kendimce bir tane buldum. [bkz.]. Fakat maalesef Türkiye'ye gönderimi yapılmıyormuş.
Selam herkese. Yaklaşık 3500 TL'lik bir kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Önceliğim ses kalitesi ama sahip olduğu özelliklerin de iyi olmasını istiyorum. Siz değerli forum üyelerine sormadan almak istemedim. Önerileriniz benim için çok değerli. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar. Yeni mouse almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynuyorum. Böyle kesinlikle önereceğiniz bir mouse var mı? Kablolu kablosuz fark etmez. Beni uzun süre idare etsin, gerek sensörü gerek malzeme kalitesi olabildiğince iyi olsun. FPS oyunu oynamak için alıyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.
Merhaba sayın forum üyeleri, sahip olduğum monitor HP Omen ve alacağım monitor ayağı North Bayou F80. Uyumlu olduğuna emin olamadığım için soruyorum yanıtlarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarım için wifi-Bluetooth kart almak istiyorum
Anakartım: Asus b660 d4 plus
İşlemcim: i7-12700F
Ve araştırırken şu kartı buldum sizce alınır mı ve diğer önerilere de açığım tabii...
Öncelikle merhabalar. Ben 4TB 7200rpm harddisk almak istiyorum. Seagate ST4000NE001 harddisk buldum ama iyice araştırmak ve sizlere danışmak istedim. Sizce almalı mıyım? Başka önerilere açığım. Teşekkürler.
Anakart: B660 d4-plus (uyumsuzluk problemi olur mu bilmiyorum maalesef.)
Merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarım için wifi-Bluetooth kart almak istiyorum
Anakartım: Asus b660 d4 plus
İşlemcim: i7-12700F
Ve araştırırken şu kartı buldum:
TRY 421.56 53%OFF | Fenvi 5374Mbps WiFi 6E Intel AX210 PCIe kablosuz WiFi adaptörü 2.4G/5G/6Ghz 802.11AX Bluetooth 5.2 AX200...