Gakava isimli üyenin son içerikleri

1. Gakava

Rival 3 wireless vs Logitech G305 wireless

3 gün önce kargodan G305 mousem geldi memnun gibiyim alışma sürecindeyim çok kullanma fırsatı bulamadım, bugün Abdullah abinin yeni videosunda Rival 3 indirimini gördüm aklım çelişti sizce ne yapmalıyım G305 e devam mı etmeliyim yoksa bunu satıp onu mu alayım sensörler konusunda pek bilgim yok...
  2. Gakava

Eli küçük olanlar için mouse önerisi

Şu an kullandığım mouse rampage in sgm-x7( herkesin eline mutlaka deymiştir) Sol tık ı kırıldığında değiştiricem bu mouse bana büyük geliyordu. Bildiğiniz kaliteli, fiyatı da çok olmayan mouse bar mıdır
  3. Gakava

Kaliteli Termal macun önerileri

Kalitesine göre değişir pek piyasasını bilmediğim için 50 ye kaliteli gelir mi
  4. Gakava

Performans düşüklüğü

Pc özellikleri Gt 720m 8 gb ddr3 1600 mhz İ7 3. Nesil 1tb sshd Valorant'ta 30 40 fps alıyorum eb düşük ayarlar ve çözünürkle cs de 20 fps bile alamıyorum şu an için Arkadaşımın bilgisayarı benimkinden daha düşük Özellikleri Gt 630m 8 gb ddr3 1600 mhz İ5 3. Nesil Ama o...
  5. Gakava

Kaliteli Termal macun önerileri

Bildiğiniz kaliteli fiyatı da çok olmayan Termal macun var mıdır?
  6. Gakava

Fiyat performans PSU

Cooler master düşünüyordum güzelmiş 1593604124 Saolsıj saolasın kral derlediğin için :) 1593605034 Bir şey sorcam sata bağlantısı noluyor
  7. Gakava

Fiyat performans PSU

Pek piyasasını bilmediğim için tüm önerilere açığım
  8. Gakava

Fiyat performans PSU

650w psu almayı düşünüyorum alacağım bilgisayarda 400w var Önerdiğini kaliteli fiyat performans psu var mı
  9. Gakava

2. El Temiz bir pc buldum sizce alayım mı?

Ben zaten 600x480 e aldım oynarken kör oluyorum bir de 20 fps oluyor iyice kanser sadece office de oynanabiliyor onda da full hack geliyor
  10. Gakava

O sorunun belli bir çözümü var mı bildiğiniz çünkü çok sinir bozucu hiç zevk alamıyorum 1593587672 Zaten öyle diyecem :) 2000 e ver direk alayım diyecem
  11. Gakava

Cs de sorun olabilir normalde en düşük ayarlarda 50 fps aldığım bir laptopum var yeni güncellemeden sonra 600x480 e çektim çözünürlüğü ona rağmen 20 fps alıyorum ve adam görünce falan droplanıyor
  12. Gakava

Toplamak istesem birkaç ay içinde toplarım ama ben direk hazır bi sistem alayım dedim olmadı aldıktan sonra geliştiririm sistemi güçlendiririm
  13. Gakava

120 tl altı Mouse

Rampage Smx-r27 Voyager almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı ürünün kalitesi ile ilgili
  14. Gakava

Teşekkür ederim bilgi için 1593585478 Saolasın dostum bilgi için
  15. Gakava

Kral çok bilgim yok açabilir misin biraz
Geri