Aşağıdaki videoda olduğu gibi oyundayken geforce experienceden anında yeniden oynatmayı açınca siyah bir ekran saniyede bir gelip gidiyor saliselik ve oyunumu anlık olarak donduruyor.
Eski kasamda adata ssd falan vardı ddr4 sistemdi ve baya ortalama bir kasaydı o bile daha hızlı açılıyordu, böyle sağlam bi ssd alıp bu değerleri görmek normal gelmiyor ya
Oyun dediğime bakmayın zamanının %70'ini 3d tasarım ve render için kullanacağım Blender üzerinde. Geri kalan %30luk kısım da oyunlara ayrılıyor tabi. Bu sebeple yüksek bir işlemci tercih ettim bütçeme uygun.
1715176055
Alıntıyı yanlış yaptım, cevabı yukarıda yazdım
Uzun süredir bilgisayar sahibiyim fakat hiç Nvidia ekran kartı kullanmadım ve bildiğim kadarıyla tonla ayarı olan ve bunlar yine oynayışa ve FPS'e etki eden ayarlar. Deneyimli Nvidia kullanıcılarına soruyorum; hangi ayarları yapmalıyım?
Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 9 7900x3d
Anakart...
AMD Ryzen 7900x3d işlemci alacağım, bunu soğutmak için de MSI Mag Coreliquid 360R V2 almayı düşündüm. Fakat sıvı soğutucuda AM4 uyumlu olduğu ibaresi var, AM5 bulunmuyor. Bu sıvı soğutucu bu işlemciye sorunsuz şekilde uyum sağlar mı?