çok teşekkürler güzel yorumların için site daha emekleme aşamasında bu noktada sizden gelecek feedback'ler çok değerli benim için tekrardan teşekkürler
Çok teşekkürler güzel yorumların için. Sitelerin kendi api'leri var(steam,epic,gog,xbox) bazılarıyla da affiliate olarak partnerim(humble bundle,gamersgate) yani o siteler bana kendi api'lerini verdiler oradaki ürünleri listeliyorum herhangi bir satış olursa belli oranda komisyon kazanıyorum...
estağfurullah ne kusuru, mağazaları daha belirgin görünür hale getireceğim
1776025910
arama kısmından oyunun ismini yazdığınızda oyunların sayfası oluyor oyunların fiyatlarını daha senkronize edecek eklemeler yapacağım. şimdilik oyunların hepsinde fiyatlar ekli değil yani anasayfada olan bir...
o özelliği eklemeye çalışıyorum, altyapı olarak hazır gibi ancak oyunların kategorizasyonu konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var sonrasında bu şekilde de filtreleme yapılabilecek
1776025310
anasayfada birden fazla mağazanın indirimi ayrı ayrı listeleniyor, siz muhtemelen sadece humble...
Teşekkürler font konusunda değişiklik yapabilirim ama benim için önemli olan sitenin işlevselliği. inceledikten sonra yorum yazarsan çok memnun olurum
1776023840
aslında anasayfada var üstte humble bundle, gamersgate, steam, epic, xbox, gog indirimleri. Güncel Fırsatlar kısmında tıklarsan...
Herkese merhaba,
Bir süredir üzerinde uğraştığım birçok farklı siteden indirimleri tek bir yerde toplayan Oyunfirsat.com projesini sonunda yayına alabildim. Profesyonel bir yazılımcı değilim, tamamen ihtiyaçtan ve merakımdan başladığım bir süreçti. Sitede şu an aktif olarak oyun fiyatlarını ve...
Ben oyunu test aşamasından beri oynuyorum bu süreç içerisinde oyun birçok yönden çok gelişti. Piyasadaki mevcut tower defense oyunlarından eksiği yok diyebilirim, konsept olarak özgün bir duruşu var özellikle oyundaki düşmanların tasarımını beğendim. Umarım çok iyi yerlere gelir