gallax420 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Ön Dişim Kırık Askerdeyken Yaptırabilir Miyim?

komik olan nedir anlayamadım hocam 1782996063 gerçekten anlayamadım
  2. G

Ön Dişim Kırık Askerdeyken Yaptırabilir Miyim?

ön dişim kırık askerdeyken yaptırabilir miyim? internette yazılar gördüm 6 7 porselen bile yaptıran varmış ücretsiz diye
  3. G

Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

acemilik usta nerde yaptınız
  4. G

Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

lise mezunu isen 2 sene uzatabiliyorsun
  5. G

❌İndirim Bitti! Songmıcs Ofis Sandalyesi - 3.299 TL

yanılıyorsun ciddi anlamda hawk dan daha rahat
  6. G

Msi A520m A Pro R5 2600 Destekler mi?

ben 3000 ve sonrası destekliyor diye biliyorum
  7. G

Yardım Aoc Monitör Ölü Piksel

monitör değişimi istersen tecpro çok uğraştırıyor haberin olsun monitörsüz kalırsın biraz
  8. G

Türknet Zammından Sonra İnternet Sağlayıcı Önerisi

müşteri hizmetleri iyi midir hocam en basitinden türknet bir sıkıntı oldugunda sitesinde nerede bakım oldugu internet hızı düşebileceği felan yazıyor ben bu markayı bilmiyorum o yüzden cahilliğime verin
  9. G

türktelekom gigafiber 1000 50 var ama ben 100 50 kafiyim bana yetiyor
  10. G

türknet çok pahalandı var mı güzel bişey türknetten ucuz vallaha böyle olmayacak
  11. G

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması : Yamanx

homebrew güncelleyince gördüm sizin uygulamayı ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten sağ olun
  12. G

1080 P 240 Hz ve Üzeri Monitör Önerisi Lazım

söylem olarak yanlış anlatmış olabilirim ama işi uzun uzun anlatıcak halim yoktu o yorumu yazarken
  13. G

Göz Sağlığı İçin Monitör Tavsiyesi

bu reddit postu saklı yakut niteliğinde :Dd
  14. G

1080 P 240 Hz ve Üzeri Monitör Önerisi Lazım

1- evet hareket etmiyor sallanma problemi yok iyi anlamda dedim 2-kesinlikle kendine özel programı olması lazım bu büyük eksiklik hem kısayol olarak hemde ince detayına kadar bakma açısından bir ayarı begenmediğimde anında değiştirebilme kolaylıgı ve milletin begenerek yaptıgı ayarları deneme...
  15. G

Göz Sağlığı İçin Monitör Tavsiyesi

çok net ve kesin diyorum ki aoc 25g3zm mükemmel göz konforu olan monitör gece ışıklar kapalı bile kullanabilirsin o derece rahat bu monitörü almamda yardımcı olan insanın reddit forumunu da bırakıyorum aşağıya en aşağı güncellenmiş yorumlarına bakabilirsin mükemmel bir monitör ama ben...
Geri