gallax420 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Lise Mezuniyeti Askerlik Tecili

1 aydıe kamuflaj giymiyorum kara kuvvetlerindeyim temizlik yapıyoruz çay taşıma vs ama akıyor gerçekten acemi hiç akmıyordu
  2. G

Lise Mezuniyeti Askerlik Tecili

Ben lise diplomam ile gitmiştim askerlik şubesine 2 yıl öyle tecil ettirdim şuan askerdeyim 2 ay 20 küsür günüm kaldı 1791454574 Sormak istediğin bir soru varsa söyliyeyim
  3. G

İnanmadan İnanamak İstiyorum?

Ölmeden önce öl gözünle ağaca bakınca arkasına bakmaya çalışıyorsun ama o baktığın öğrenmek istediğin şey ağacın önünde değil senin gözünün önündeydi en başından İnanmıyorum de inanmak istemiyorum de ona yönel gerçekliği iste Kim sana dedi bu dünya bir sınav diye? Gerçeği istemek seni ona...
  4. G

Ön Dişim Kırık Askerdeyken Yaptırabilir Miyim?

komik olan nedir anlayamadım hocam 1782996063 gerçekten anlayamadım
  5. G

Ön Dişim Kırık Askerdeyken Yaptırabilir Miyim?

ön dişim kırık askerdeyken yaptırabilir miyim? internette yazılar gördüm 6 7 porselen bile yaptıran varmış ücretsiz diye
  6. G

Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

acemilik usta nerde yaptınız
  7. G

Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

lise mezunu isen 2 sene uzatabiliyorsun
  8. G

❌İndirim Bitti! Songmıcs Ofis Sandalyesi - 3.299 TL

yanılıyorsun ciddi anlamda hawk dan daha rahat
  9. G

Msi A520m A Pro R5 2600 Destekler mi?

ben 3000 ve sonrası destekliyor diye biliyorum
  10. G

Yardım Aoc Monitör Ölü Piksel

monitör değişimi istersen tecpro çok uğraştırıyor haberin olsun monitörsüz kalırsın biraz
  11. G

Türknet Zammından Sonra İnternet Sağlayıcı Önerisi

müşteri hizmetleri iyi midir hocam en basitinden türknet bir sıkıntı oldugunda sitesinde nerede bakım oldugu internet hızı düşebileceği felan yazıyor ben bu markayı bilmiyorum o yüzden cahilliğime verin
  12. G

türktelekom gigafiber 1000 50 var ama ben 100 50 kafiyim bana yetiyor
  13. G

türknet çok pahalandı var mı güzel bişey türknetten ucuz vallaha böyle olmayacak
  14. G

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması : Yamanx

homebrew güncelleyince gördüm sizin uygulamayı ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten sağ olun
  15. G

1080 P 240 Hz ve Üzeri Monitör Önerisi Lazım

söylem olarak yanlış anlatmış olabilirim ama işi uzun uzun anlatıcak halim yoktu o yorumu yazarken
Geri