gallax420 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Steam pazarı problemi

mobil veri ile denedim girdi telde ama tek ordan oluyor wifi ile açamıyorum
  2. G

Steam pazarı problemi

çinliler piyasayı yine manipüle mi etti yoksaa
  3. G

Steam pazarı problemi

evet vallaha merak ettim doğrusu ilk oldugunda çok umursamadım ama şu son zamanlarda hala düzelmedi anlamadım
  4. G

Steam pazarı problemi

bir kaç gündür böyle anlamadım
  5. G

Steam pazarı problemi

çok fazla giriş yaptın diyor bir şey satamıyorum sizde böyle bir şey var mı yoksa sorun bende mi sadece?
  6. G

Max 5k ağırlık seti önerisi

mac fite gidiyorum ama 1 sene sonra üyeliğimi yenilemekten vazgeçtim eve taşımak istiyorum 5k bütçem var dumbıll, bar ve ağırlıkları almak istiyorum öneriniz var mıdır?
  7. G

Oled monitör Burn in (1 yıllık kullanıcı deneyimi)

205nit zaten yeterde artar ya fazla parlaklık olunca göz biraz yoruyor üstüne zaten panel kalitesi iyi değilse çok dalgalanma varsa 2x yorar göz kaslarını
  8. G

15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyormuş doğrumu

dürüst olmak gerekirse yasak gelsin gelmesin ama sosyal medya her zaman kaos ve insan fazlasıyla negatif yayan bir yer ne zaman girsem özellikle twitter a olumlu bir global haber, yerel haber bulmak zor herhangi birinin yorumu ya ragebait ya yalan dolan ya da kan kusacak şekilde oluyor...
  9. G

HALF SWORD erken erişimi 30 Ocak’ta

açıkcası vahşet seçeneği gerçekçiliği arttırdığı için beğeniyordum ama bunu ayarlayıp seçenek olarak sunarsalarda iyi olur oyunda kılıç sallamada eğlenceli bakalım fiyat mena bölgesi için umarım makul bir fiyat olur eğer olursa almayı düşünüyorum tekrardan bu bilgilendirme için teşekkür ederim...
  10. G

HALF SWORD erken erişimi 30 Ocak’ta

bana mı öyle geliyor ama zamanında ilk demodaki fazlaca vahşet unsuru kalkmış gibi
  11. G

Monitörümde ghosting var mı ?

minimal ghosting olması çok büyük problem değildir eğer oyunlarda bunu gözle görülür hissedebiliyorsan o zaman problem 1769625253 çünkü minimal ghosting fps oyunu oynasan da farketmen zor
  12. G

AOC, 24G2SPU/BK ürün değişimi için 25G4sre ve 24G42e önerildi

doa formu verince hiç bir şey olmuyor kardeşim ben sana söyliyeyim amazona gittim biz öyle bir şey yapamayız diyordu kadına söyleyince bizde bir şey yapamayız diyor ortada şey gibi kalmıştım bende kabul ettim en son 24g4ha yı zaten onu dedim 27g4ha gönderdiler kendim kullanıyor olsaydım daha da...
  13. G

MSI A520M-A PRO anakarta Ryzen 7 7800X3D uyumlu mu?

hayır ama o anakarta 5700x3d 5800x3d takıp da kullanabilirsin iyi işlemciler var ama fiyatları dehşet derecede uçuk
  14. G

2. EL İŞLEMCİ ALACAĞIM DANIŞMA,BİLGİ

pinlerde yamukluk var mı diye bak ondan sonra sor
  15. G

Samsung g4 monitör nasıl

bende de 24g2sp vardı hocam ben kendi fikrimce söyliyeyim 24g2sp nin pwn dalgalanması çok daha iyi g4 e göre bir de sizin 24g2sp eğer altında çizgiler çıkmaya başladıysa garantiye gönderin bana 27g4ha gönderdiler süreç uzun sürdü 1-1.5 ay kadar çünkü 24g2sp kronik olarak sıkıntılı bir modelmiş...
Geri