merhaba arkadaşlar ben merak ettiğim konu için forumu yazıyorum. 7500f vs 7600 vs 7600x . performans olarak birbirlerimne çok yakın ama yinede 7500f ve...
Ondan sonra 1 driver daha 4070 gücüne gelsin 🤣. Öyle aman aman artış olmaz . Olursa da anca daha az güç tüketimi olur yada biraz daha güç çekerek daha fazla...
Burda önemli olan performans. Kasa yı bir kenara koyup monitörü izleyeceksin. Bence gerek yok . Ama yok bende para çok nereye harcıyacamı bilmiyorum...
Knk bu setup çok güzel ama şöyle bir şey var. Bu çirkin görünen ( tam olarak çirkin degil parça görüntü uyumsuzluk ) sistem ile temiz görünen sistemin...
Kasa da önemli olan önü mash olup olmaması ondan sonra temperli cam ( kaliteli hissettirmesi ) Argb olup olmaması ( A işareti kasanın renklerini istediğin...
Şu an siparişini vermediğim Monitör, İşlemci ve SSD kaldı. Teşekkürler.
Aslında öncelikli tercihim amazon oluyor. 6 ay sonra arayıp ben bunu iade edeceğim...
Arkadaşın attığı monitör fiyatı ve garanti konusunda kafan rahat olucak bir monitör olmuş. Satıcısı hepsiburada olunca garantiye gönderceğin zaman kapına...