fiyat 50k ve işlemci i7 12. nesil . 14. nesil varken bunu koymaları saçma . onu geçtim. bide 14. nesilden sonra anakart ve işlemci değiştirdi. O yüzden İntel işlemciyi hiç tavsiye etmiyorum
bu arada 3 fanlı ekran kartı almışsın. yani ister istemez biraz fiyatı arttırman gerekecek. çünkü her kasa 3 fanlı ekran kartı sığmıyor
1754776087
ben orda malzeme kalitesini düşürüyor yada kaliteli parça varsa fiyat baya yükseliyor demişim . msı bu kasası zaten berbat
baktığın kasa cidden kötü. alanlar keşke almasaydım diyor. msi çok duyulmasının sebebi çok fazla reklam yapıyor. bu reklamların parasını çıkarabilmek için ürünlerinin fiyatını ya yükseltiyor yada malzemeyi kalitesiz yapıyor. ama gidipte zalman yada bitfenix gibi markalarda alma . hele hele...
Biraz dağınık kusura bakmayın . Ethernet kablosuna geçtiğim için yere koymak zorunda kaldım. uzun kablo önerebilir misiniz . kasayı monitörün yanına koyucam. kabloyu arkadan dolaştırmak istiyorum. ne kadar uzunluk lazım olduğunu bilmediğim için yardım da lazım
MSI B650M GAMING PLUS WIFI anakart kullanıyorum. Türknet in altyapısı var. Türknet güncel modemini verdi. Ve ben böyle bir sorun yaşıyorum. İndirme ve yüklemede sorunyok. Ping 2 ama böyle bir sorun var
Şuan Turknet deyim. 1000 MB yarısından çoğunu alıyorum ama arkadaşlar ile oyuna girince ya onların oyunu benim yüzümden bozuluyor yada bende sürekli karakter hareket etmek yerine ışınlanıyor gibi oluyor. O yüzden yeni bir operatör bakıyorum önerebilir misiniz yada bunun çözümü var mı