gamblecabbar isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim 🔥1399 TL - Adidas Sportswear Cloudfoam Comfy Hafıza Tabanlı Ayakkabı

aynısı var yürüyüşlerde kullanıyorum ilk zamanlar rahattı sonra tabanı aşırı sertleşti şuan jel tabanlıkla kullanıyorum ama eski performansı rahatlığı yok
  2. G

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

kargo dağıtıma çıkmış aras kargoyla
  3. G

🔥İndirim 🔥1346TL - Adidas Sportswear IH2973 Cloudfoam Comfy Shoes

bügün geldi aşırı beğendim tabanı yumuşacık çok rahat hissettiriyor
  4. G

❌İndirim Bitti! Steelseries Apex 3 Gaming Klavye

Grup linkini atabilirmisin
  5. G

Yardım 9070XT Kullananlar Toplanın

Gigabyte 9070 XT var bende ilk aldığım zamanlarda çok ısınıyor , driver sorunlari ve istediğim FPS i alamadığım hissi oluşturuyordu örnek veriyorum remake oblivion a fsr4 gelmişti fakat driveri kurmama rağmen fsr3 ile oynatiyordu gpu temp 70 lerde gpu MEM temp 95 leri görüyordu son gelen...
  6. G

Vodafone bedava coffy ve algida kodu veriyor

NMJ4G6VN6V bu dondurma 3D5LXTPX bu da coffy
  7. G

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

kod tek kullanmlık mı anlamadım vodafone bi kere verdi bana kodu
  8. G

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

cpu sıcaklığını gösteremedim bi türlü ekrana ya pühh
  9. G

cpu sıcaklığı bende 0 gözüküyor hep ya düzeltebilen oldumu
  10. G

sms geldi sürat kargo ile geliyor bazı arkadaşlar vergi ödüceksiniz yok klavyeler geri dönüşüme gitcek tarzı konuşmuştu garanti bile verdiydi neye istinaden konuştular acaba
Geri