GameOver isimli üyenin son içerikleri

1. GameOver

🔥İndirim Logitech G435 LIGHTSPEED Beyaz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3.899,00TL

Mik açıkken 13 saat anca gidiyor 1 günü bile cikaramiyorum rekabetçi zamanlarda Onun haricinde çok hafif ama hakkını yemeyim kafa üstü kulaklık diyemezsin baskısı yok ağırlık yok tüm gün anten gibi kafamda duruyor xd
  2. GameOver

🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

Wraith stealth ile direkt 95e vuruyor 5 fanlı matx kücük kasada bile, daha öncede heves edip box almıştım, tabi fiyatı uygun ama artık daha eski... 3 yıl fark var hatta
  3. GameOver

❌İndirim Bitti! SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 Mouse – Beyaz 1.499₺

[H3 id='zgnz+bir+hata+olutu']bitti sanırım[/H3] [H3 id='zgnz+bir+hata+olutu']Üzgünüz, bir hata oluştu[/H3] Üzgünüz. SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 Oyuncu Faresi – Beyaz ürünü artık seçtiğiniz satıcı tarafından satılmamaktadır. Ürünü başka bir satıcıdan alıp alamayacağınızı öğrenmek için...
  4. GameOver

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

bu kadar saldırmasanız ztn bu fiyatlara inecek.. yok durduramıyoruz
  5. GameOver

🔥İndirim İntel Core Ultra 5 225F İŞLEMCİ 🔥4.942₺

single core'da zayıf kalmış keşke bi %40 fark atsaydı, yinede alınabilir tabi multitasting yapanları ayrı tutarım
  6. GameOver

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

edit: tekrar 13,5 olmus, sanırım 1-2 kişi iptal ediyor geri düşüyor fiyatı adete göre
  7. GameOver

haklısınız ben ztn indirimsiz diye paylaştım direkt bu fiyattan bulunabiliyor, indirim mağazalarda rastlanıyor bizimki gibi değil, bizde mağazada pahalı olurken onlarda mağazada ucuz oluyor nakliye vs. masrafları iptal oldugu icin, kısacası bunlar aslında ülkemizde olması gerekenler, kartı...
  8. GameOver

kartın indirimsiz fiyatı 250$, indirimlide 200e kadar düşmüş hocam bilgi amacıyla paylasıyorum ben araya girmeyim linkten karta ulasamıyorsanız usa yapıp tekrar girin cıkacaktır fiyatı...
  9. GameOver

Öneri 50CC Motorla otobana çıkabilir miyim ceza gelir mi?

ami bile otobana çıkamıyor öyle diyim
  10. GameOver

Fazeon A2120TRA 90 mm kule tipi soğutucu 328 TL

satıcı uzun zamandır piyasada n11de işlemci filan satıyor aktif olarak sorun olacağını sanmıyorum, soğutucuya gelecek olursak 250e almıştık 1-2 hafta önce sanırım, bu rakamada alınır stock fan alacağına bunu alırsınız
  11. GameOver

❌İndirim Bitti! GSKİLL 8 GB DDR4 RAM 1.999 TL

3600mhz xpg olanını vatandan almıştım, bu fiyattan verebilirim ihtiyaç sahibine (dual kit olarak var) kutusunu hiç açmadım duruyor
  12. GameOver

Yardım RX 6700XT Bitmek bilmeyen driver sorunları

6650XT asus almıştım 2-3 yıl önce, donanım hızlandırma sorunu vs. asla düzelmedi, ayrıca bilgisayar monitör dinleme moduna geçince geri uyanmıyordu reset atmak zorunda kalıyordum, o kadar çok çektimki anlatamam, satın hocam yolu yok yani. piyasada yeri %1 olmayan arc a750 bile 1 kere hata sorun...
  13. GameOver

❌İndirim Bitti! Intel Arc B580 9999 TL (DEY-ELEKTRONİK)

bende kararsız kaldım, düşük işlemcide performans düşüşü yapıyordu, 2.eline baktım 8k'dan başlıyor kutulu faturalı olanları 6 aydır ilanları duruyor satamamışlar, eh işte. alırsan elinde kalır tarzı bir kart, daha önce a750'den biliyorum çok memnun olmama rağmen sistemimi ilana koydugumda selam...
  14. GameOver

ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

Yer sikintiniz var diye mi tercih ettiniz bilemiyorum fakat işlemcisi tam gucteken bile 12100den daha kotu. 12k bu cihaz için Çok fazla. Kaldı ki muhtemelen 20w civarında çalışacak daha da kotu https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i7-1260p-vs-intel-core-i3-12100f
Geri