GameOver isimli üyenin son içerikleri

1. GameOver

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

s26 baktım oda exynosmuş hocam mlsf
  2. GameOver

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

Bunlar exynos dimi hep ? Çok çektim snapdragon ile düzü arasında muazzam fark çıkıyordu hep
  3. GameOver

7go Yüz Masaj Aleti 149tl

titreşimli traş bıcağı alın, hem traş eder hem masaj yapar, bunun bi numarası yok,
  4. GameOver

🔥İndirim Goodyear Anti-Uv Oto Güneşlik 120 X 60 Cm 109,90tl

1 adet alayım ama bilin bakalım ne eksik
  5. GameOver

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

teorik olarak biliyorum önerilmeyecek fakat elektronikçi uzman varsa rtx 4060'lı 12400f'li sistem kurmak mantıklımı ? wattmetre sonuclarına göre ağır yükte 210-230w çekiyor prizden sistem, teorik olarak uygun fakat peek voltage atıp sistem kapanması vs. sorun olur mu
  6. GameOver

🔥İndirim Samsung Galaxy W6 Tokalı Hibrit Deri Kordon 1 TL

nick uyumuna bakarsak evet muhtemelen elin boş dönersin boşver gitme
  7. GameOver

Bu Laptop'un Ederi Nedir ? İ9-11900h RTX 3060

tşk ederim klavye böyleyken 20-22 eder mi? peki
  8. GameOver

Bu Laptop'un Ederi Nedir ? İ9-11900h RTX 3060

özellikleri ve laptopu görsele ekledim, yabancı klavyeli laptop, bir arkadasım yurtdışına gideceği için götüremiyor mecburi satacak, al-sat maksatlı alma düşüncem var klavye büyük bir dez avantaj bunları göz önüne alırsak kaça alınır ? kaça gider ?
  9. GameOver

❌İndirim Bitti! Apple 12w Ev Tipi Hızlı Şarj Adaptörü 199 TL

elimde 3-4 tane sıfır acılmamıs var hocam, ama apple değildi, vodafone shoptan almıştım çok cüzi bişeye veririm istiyorsan özelden
  10. GameOver

❌İndirim Bitti! Apple 12w Ev Tipi Hızlı Şarj Adaptörü 199 TL

bu ürün en az 12 yıllık filan, zamanında tabletlerin kutusundan çıkıyordu, ama orijinaldir vatan satıyor ve evet bu ürün aslında çağın hızlı şarjıydı çünkü normal telefon şarj aleti orijinalleri bile 5w gücündeydi apple'da. zira diğer markalarda çok farklı değildi.
  11. GameOver

Dram Kıtlığı 10 Yıl Sürebilir!

minumum 2029'dan önce ztn düzelme ihtimali olmadığı defalarca açıklandı, adamlar henüz üretilmemiş olan ramlerin 4 yıllık parasını peşin verip satın aldı bile, banttan çıkan her ram coktan satıldı bile. bizimkiler "vatan indirim yapıyo yauvvvvvvvv ram fiyatları düşecek qnq" diyor samsung mobile...
  12. GameOver

🔥İndirim Hawk Gaming Hk220 & Hawk Gaming Hm220 1.499,00₺

cok güzel setmiş, biraz daha ucuz olsa yedek alınır
  13. GameOver

🔥İndirim Havit Kb835wb Kablosuz Klavye Mouse Seti 699 TL

logiyi diyor, ben baktım arada düşmüş. havit olan değil.
Geri