Mik açıkken 13 saat anca gidiyor 1 günü bile cikaramiyorum rekabetçi zamanlarda
Onun haricinde çok hafif ama hakkını yemeyim kafa üstü kulaklık diyemezsin baskısı yok ağırlık yok tüm gün anten gibi kafamda duruyor xd
Wraith stealth ile direkt 95e vuruyor 5 fanlı matx kücük kasada bile, daha öncede heves edip box almıştım, tabi fiyatı uygun ama artık daha eski... 3 yıl fark var hatta
[H3 id='zgnz+bir+hata+olutu']bitti sanırım[/H3]
[H3 id='zgnz+bir+hata+olutu']Üzgünüz, bir hata oluştu[/H3]
Üzgünüz. SteelSeries Rival 3 Wireless Gen 2 Oyuncu Faresi – Beyaz ürünü artık seçtiğiniz satıcı tarafından satılmamaktadır. Ürünü başka bir satıcıdan alıp alamayacağınızı öğrenmek için...
haklısınız ben ztn indirimsiz diye paylaştım direkt bu fiyattan bulunabiliyor, indirim mağazalarda rastlanıyor bizimki gibi değil, bizde mağazada pahalı olurken onlarda mağazada ucuz oluyor nakliye vs. masrafları iptal oldugu icin,
kısacası bunlar aslında ülkemizde olması gerekenler, kartı...
kartın indirimsiz fiyatı 250$, indirimlide 200e kadar düşmüş hocam bilgi amacıyla paylasıyorum ben araya girmeyim
linkten karta ulasamıyorsanız usa yapıp tekrar girin cıkacaktır fiyatı...
satıcı uzun zamandır piyasada n11de işlemci filan satıyor aktif olarak sorun olacağını sanmıyorum, soğutucuya gelecek olursak 250e almıştık 1-2 hafta önce sanırım, bu rakamada alınır stock fan alacağına bunu alırsınız
6650XT asus almıştım 2-3 yıl önce, donanım hızlandırma sorunu vs. asla düzelmedi, ayrıca bilgisayar monitör dinleme moduna geçince geri uyanmıyordu reset atmak zorunda kalıyordum, o kadar çok çektimki anlatamam, satın hocam yolu yok yani. piyasada yeri %1 olmayan arc a750 bile 1 kere hata sorun...
bende kararsız kaldım, düşük işlemcide performans düşüşü yapıyordu, 2.eline baktım 8k'dan başlıyor kutulu faturalı olanları 6 aydır ilanları duruyor satamamışlar, eh işte. alırsan elinde kalır tarzı bir kart, daha önce a750'den biliyorum çok memnun olmama rağmen sistemimi ilana koydugumda selam...
Yer sikintiniz var diye mi tercih ettiniz bilemiyorum fakat işlemcisi tam gucteken bile 12100den daha kotu. 12k bu cihaz için Çok fazla. Kaldı ki muhtemelen 20w civarında çalışacak daha da kotu
https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i7-1260p-vs-intel-core-i3-12100f