evet yedek logi parça sağlamıyorlar benimde g305 pil kapağı yerinden oynuyordu daha 3 aylıktı. kesinlikle yardımcı olunmadı hatta en son internette kapağı vardır ordan alın dendi bende pil ve kasanın arasına 4-5 farklı yere ufak kagıtlar sıkıştırdım öyle kullandım. yazılımı iyi oldugu icin...
agustosta tekrar böyle bişey paylaşılmıştı forumda o zaman almıştım sanırım tekrar alamıyorum yine de tşkler. katılım hakkı 0 diyip eski aldıgım kodu gösteriyor
hocam 150-200 TL derken 10$ bile etmiyor çoğu borsada 10$ altlimit var hatta o bile yetmiyor işlem ücretide keseceği için. eğer 150 200k diyorsanız binance veya yerli borsa olan btcturk ikisinide +10 yıldır kullanıyorum
Klavye geldi, çok aşırı sessiz, tus basması fena değil, arkadan aydınlatma aula f75de olduğu gibi tus altından vurmuyor bu yüzden kullanissiz, ama fiyatına göre harika yedek amaçlı almıştım zaten. tak çalıştır tüm tuşlar çalışıyor ses tekerleği aula'dan bile çok daha iyi duruyor sert ve...
Kaç model bakıyorsunuz filtrede ? 2005 2010 model arasında tonla arac var cunku hatta gecen 84k km opel Astra vardi 2007 filandi almaya cesaret edemedim ilk arabam olcak diye araba satıldı ilan kalkmış ama alternatif ck çıkıyor yine
valla hocam yükselt babam yükselte gidiyor o iş. 1.2'e ztn sıfır var. 700kya ikinci el arabaya para vermem gidip dert satın almış olcam. bende max 400 hadi bilemedin 450e otomatik bakıyorum ama gerçekten 700e vereceğime 1.2'e i10 filan alır geçerim miss gibi