144 yazan arkadaş şöyle kısmen haklı, 60'dan 144 160'a geçiş muazzam bir artış sağlarken 144'den 500e geçiş muazzam artış sağlamıyor, youtubeda videoları var, anca anca 0.25de fark ediliyor, oyunuda 0.25'de oynamayacağınıza göre anlamsız oluyor
sadece profesyonel oyuncuysa kariyeri gereği...
Vodafone paye nasıl bakiye yüklüyorsunuz arkadaşlar Eft geçmesi ne kadar sürüyor acaba, ben hep kredi kartından atıyorum oda kesinti oluyor hep, ibanlari yok :/
Edit yeni pazarama hesabı açsak olurmu
vodafone pay için vodafone hesabıma para yüklemem gerekiyormu yoksa faturaya filan mı yansıyor sepeti hazırladım bekliyorum,
ödeme kısmında vodafone pay görünmüyor normal kart gibi giricem sanırım ?
paylaşım icin ayrıca tşkler
edit: yüklemek gerekiyormuş,ben kredi kartıyla yükledim 22-23 lira...
rgb kapalı 2 ay gidiyor heralde, 60 saniyede uykuya giriyor o ayarı bozmadım gerekte duymadım, normalde rgb açık kullanırım fakat tuşlar ışığı yukarı yansıtmadığı için işlevi olmayan boş boş ışık veriyor açmaya gerek yok
abi çok pahalı ya, bi şerit led, bide tahta cubukla yaparız bunu, bide 24" monitör bile 53,5cm filan geliyor, çük gibi kücücük durcak
ulan yurt dısında temuda filan 250 tl'yi, tam kazıkcıyız
malesef hocam, kimseye kendim kadarda güvenemem, çıkmaza girerseniz yine kargo vs. yardımcı olurum fakat bilgisayarı çok kurcalatmayın oluşan sorunların %99ü kullanıcı hatası, teknik servis hatası kaynaklanıyor.