gameplayworth isimli üyenin son içerikleri

1. G

4-5bin TL Ye Kulaklık Önerisi

çok fazla kronik kırılma sıkıntısı var diye şikayet var
  2. G

4-5bin TL Ye Kulaklık Önerisi

4-5k arasına kulaklık almak istiyorum aslında tam piyasayı bilmediğim için bilgim yok çok fazla aklımda arkadaşımın aldığı hyper cloud 3 almak vardı ama emin olamadım tavsiyelerinize açığım yazdığım bütçeye uymak zorunda değil tavsiyeleriniz ama 7-8k yı da geçmesin
  3. G

Arkadaşın Bilgisayarına Trojen Bulaşmış Yardım

arkaşın bilgisayarına trojen bulaşmış ve bütün mailleri oyun hesapları çalındı bilgisayarını sıfırladı usb üzerinden windows kurdu 0 dan ama yine de hesapları çalınmaya devam etti nasıl kurtarırız bilgisi olan var mı
  4. G

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

ben temudan hiç alışveriş yapmadım alacağım ürünün güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ve bu soru monitör standından bağımsız çünkü o indirim ile jet turbo el fanı alacağım kasa temizliği için
  5. G

X9 Turbo Jet Fan Hızlı kasa temizlemek için alınır mı

evde bir papağınım var ve benim odamda duruyor kanatlarını çırptıkça kuş kepeği veya tozu yayıyor kasamın içi kar beyazı resmen fanları ıslak mendille silmek bile o tozu tam olarak silmiyor aşırı detaylı temizlik istiyor ve bende ilk defa kasa aldığımdan nasıl temizlenir hiç bilmiyorum. Tanıdık...
  6. G

Wraith W1 Wireless VS logitech G Pro X Superlight 2 hangisini almalıyım

wraithin w75 klavyesini kullanıyorum yani aşırı güzel klavye ve marka sattığı ürünlere çok değer veriyor kararsız kaldım o yüzden
  7. G

Wraith W1 Wireless VS logitech G Pro X Superlight 2 hangisini almalıyım

iki mousede çevrem tarafından güzel dendi ama şöyle bir şey var ki çok parada vermek istemiyorum o yüzden wraith almaya gitti aklım ama logitech içinde çok iyi dediler kararsız kaldım
  8. G

Goodbydpi Steam /Pupg/ Sorunu!

reis güvenilir mi şey ya goodbydpi nin açık kodlarını okuduğum için indirmiştim de bu biraz gözüm tutmadı :D
  9. G

eskiden olmuyordu son zamanlarda böyle olmaya başladı oyun açılmıyor bile artık
  10. G

goodbydpi dan mı kaynaklı bilmiyorum ama pubg ye girerken yükleniyor ekranında çok bekletiyor kozmatikelr market kıyafetler yüklenmiyor sadece oyuna girebiliyorsun ve oyuna girdiğinde de pkt lose yaşıyorsun bunun sebebi goodbydpi mi olabilirim yoksa bant daraltmasına falan mı gidildi
  11. G

Bilgisayarın fanı motor gibi çalışıyor

daha kasanın kapağını sökemiyorum ki tırnakları çok sert ittiremiyorum
  12. G

yağ derken normal bi yağ mı makine yağı gibi yoksa özel bir yağı var mı
  13. G

2 yıl oldu alalı xpg 750 yada 800w gold plus kasa kullanıyorum 1765212685 denemedim vurmayı direkt fanı söktüm sadece kablolarından
  14. G

durmadan deviri yükseliyor azalıyordu ve bir yerden sonra çok ses yapıp iyice fan yavaşlamıştı bir yere vurduğunu sanmıyorum sadece zorlanıyormuş gibi hissettirdi bana
  15. G

Pc yi çalıştırdım bi baktım fanım traktör motoru gibi çalışıyor bir de yavaş çalışıyor niye böyle oldu anlamadım başlarda çok az tak tak yapıyordu bilgisayarı ilk açtığımda 1-2dk içinde düzeliyordu ama şimdi biranda bozuk motor gibi çalışmaya başladı niye böyle oldu
Geri