gamer1099 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yardım CHATGPT ÇOK YAVAŞLADI

yeni sohbete geçince saçmalıyor gibi
  2. G

Yardım CHATGPT ÇOK YAVAŞLADI

Arkadaşlar chatgpt plus üyeligim var kod yazdıgım için uzun bir sohbet oldu sohbet uzadıgı için gpt yavaşladı gpt nin oldugu ekran kasıyor yavaş cevap veriyor çözümü var mı
  3. G

Yardım OYUNLARDA TÜRKÇE ÇEVİRİYI NASIL

hangi tool pytonla locrese çevirdim dosyayı
  4. G

kendim yama yapmayı oğreniyorum yeni çıkan oyunlarda yamayı beklemek istemiyorum bazı oyunlarda yama bulmak zor oluyor buldugun yamada bilgisayar trojan olarak goruyor
  5. G

Arkadaşlar Fmodel programı ile oyunların pak dosyalarını açtım locres dosyalarını dışarı cıkartım Json dosyası olarak çıktı verdi içindeki hikayeyi değiştirdim tekrar oyuna atacağım nasıl yapacağım bilgisi olan var mı
  6. G

Yardım OYUNLARDA TÜRKÇE YAMA İÇİN

chatgpt ye atacam satır satır o çevirecek kodları bozmadan 20 30 parça halinde atacam
  7. G

sanırım oyle yapacağım tek tek çevirip yerine koyacağım
  8. G

hocam kodlarda var aralarda chatgpt plus versiyonunu aldım o da bir işe yaramıyor çeviremiyor
  9. G

DeepL ucretsiz versiyonunda desteklemiyor ucretli versiyonunu istiyor
  10. G

Arkadaşlar oyunlarda yama yapacağım çeviri için chatgpt çevirmiyor plus abonelik olmasına rağmen yapamıyor onerdiginiz bir uygulama program var mı oyunun hikayesini çevirmek için
  11. G

Yardım OYUNLARA TÜRKÇE YAMA YAPMAK

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bazı oyunlarda türkçe yama yapacağım hazır yama kullanmıyacagım oyunların .pak dosyalarını acmak için Fmodel indirdim Hogwarts legacy oyununu turkce yapacam metinlerini açacam ama oyunun metin dosyası gorunmuyor fmodel kullanmasını bilen varsa...
  12. G

Yardım RESİDENT EVİL İÇİN MOD

Arkadaşlar resident evil village için bu programı yükliyecem mod için fluffy manager 5000 güvenilir mi bilginiz var mı
  13. G

KABASAKAL GÜVENİLİR Mİ

Arkadaşlar kabasakal online steam key alacagım sizce güvenilir mi
  14. G

STEAM KEY SİTELERİ GÜVENİLİR Mİ

Arkadaşlar steam key satın alacgım güvenilir site var mı
  15. G

Yardım CS2 İÇİN MONİTÖR AYARI

Arkadaşlar cs2 için hangi ayar daha iyi olur asus vg259qm 280hz oc monitör var dogal hali 240hz oc ile 280 cıkıyor ve elemb-sync - overdrive ayarları var bunlardan birisini açınca diğeri pasif oluyor cs2 için bu monitöru kullanan varsa hangi ayarlar daha iyi olur
Geri