GamerMc845 isimli üyenin son içerikleri

1. G

WİNDOWS DLL DOSYALARINI ENGELLİYOR

Merhaba arkadaşlar Direkt konuya gireyim. Windows 10 kullanıyorum ve oyun oynuyorum ara sıra.Fakat windows 10 bazı .dll dosyalarının yüklenmesini engelliyor örneğin GTA V: 21:20:38: BattlEye Hizmeti başlatılıyor... 21:20:47: Güncelleniyor.. .21:20:52: Oyun başlatılıyor... 21:22:44: Not: Oyunda...
  2. G

BİR YÖNETİCİ BU PROGRAMI ÇALIŞTIRMANI ENGELLEDİ

Sorun çözülmedi hocam hayla devam ediyor .msc ile biten hiçbir dosya açılmıyor bide benim hesabım hayli hazırda Yönetici hesabıymış
  3. G

Hocam adımları söylermisiniz tam anlayamadımda
  4. G

Sonu .msc ile biten hiçbir uygulamayı açamıyorum lütfen yardımcı olun
  5. G

Yardım Fifa23'te Dualshock4 yerine Klavye'yi algılama sorunu çözümü nedir?

valla ben kaç defa denedim kaç tane yol denedim hiçbiri olmadı sen önceden kullanıyorsan bilemem
  6. G

Yardım Fifa23'te Dualshock4 yerine Klavye'yi algılama sorunu çözümü nedir?

Fifa 23 sorunlu bir oyun PC sürümünde hiçbir şekilde kol bağlayamasın bi ara kol bağlamak istedim PC'deyken x360c ile denedim olmadı
  7. G

ASUS VIVOBOOK 15 ALINIR MI?

anladım hocam. Son olarak bakımını vs. geciktirirsen ömrü 5 yıldır Ama bakımlı olarak kullanırsan ömrü istediğin kadar olur 2010'dan kalma asus laptop'um var hayla çalışıyor
  8. G

ASUS VIVOBOOK 15 ALINIR MI?

Alınır hocam ama duyduğuma göre her hangi bir arıza durumunda yetkili servisin kötü olduğunu söylüyorlar bu arada bu laptop ona göre daha iyi olur senin için...
  9. G

FUPS KART HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM

Şifreyi de değiştiremiyorum bide neyse yardımın için teşşekürler.
  10. G

Bunların sistemimi çöktü noldu 2 günden beri giremiyorum hesabıma
  11. G

ne zaman biteçeği bellimi peki
  12. G

1-2 sene önce Fups kart almıştım ve bu kartı daha öncesinde (isimsiz ön ödemeli kart) a101 gibi yerlerde harcarken kullanmıştım.Şuan hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda yapamıyorum ve şifre değiştire bastığımda numarayı girdiğimde giriş ekranına geri atıyor ne yapmalıyım.
  13. G

Python TypeError: 'set' object is not callable

Selam, python dilinde discord için bot yaparken TypeError: 'set' object is not callable adlı hatayı aldım hatayı aldığım yer @Bot.commands(name='test') async def test(ctx): await ctx.send("Hello") bana burada hata aldığımı söylüyor kontrol ediyorum ama hatayı bulamıyorum tam olarak ne...
  14. G

16.000 TL Hazır Sistem

eyvallah
  15. G

16.000 TL Hazır Sistem

Öneri için teşşekürler bundan daha iyi bi sistem bulmuştum 16k ya rx 6800 xt 16 gb ryzen 5 5600x 16000 tl ydi stok kalmamıştı şansıma
Geri