Max sistem için ayırcağım bütçeyi 20 bin diyorum aşmasın 20 bini
1741540377
Knkm özelleştirme seçenekleri yok Media Marktta yoksa fiyatı iyiymiş aslında güzel
Ryzen 5 5600g nin entegre grafik birimi performansı yani Radeon Vega 7 ETS 2 ve asetto Corsa da ne kadar yüksek FPS verir sizce? Lütfen değerlendirir misiniz rica etsem? Hani normal ekran kartını daha sonra alacağım için soruyorum. İncehesapta Nova Apu adlı bir sistem var ekran kartı olmayıp...
Laptopu güncelleştir ve kapat derken büyük ihtimalle güncelleştir ve yeniden başlata basmış olabilirim hatırlamıyorum valla neyse yeniden başlatılıyor ekranında kaldı yarım saate yakın ondan sonra cahillik edip fişini çektim geri taktım ve çalışmadı görüntü gelmedi bunu nasıl çözebilirim kendim...
2. El olarak sahibinden falan almam ne gelceği belli olmaz. Bizim tanıdık bilgisayarcıdan alırız en azından gerçekte kendi gözümle bakmaya gitmiştim. Siz hiç 2. El bilgisayar aldınız mı? Gerçi 2. El olması hani bilgisayardab bilgisayara değişkenlik gösterir arıza çıkarıp çıkarmayacağı...
Evet doğrudur dün izlemiştim ama bu tam gelişmemiş bi teknoloji yani programlar arıza veriyormuş klavyeyi fareyi görmüyormuş bağlanmıyormuş gibi gibi. Kronik sıkıntıları varmış maalesef. Normalde bilgisayar almak istiyordum durumlar elvermedi dedim bilgisayar yerine tabletler ucuzdur diyerek...
Bişey dicem normal bi android tablete klavye mouse bağlayıp bunlarla pubg ve call of duty oynanır mı? Yani bu oyunlar tablette klavye ve mouse kullandırır mı?
https://images.app.goo.gl/iogbPx3LqJw3LZNW6
Hayatımda ilk defa gördüğüm bir tablet, yalnız eski gibi görünüyor. Bunla oyun da oynanmaz galiba siz hiç gördünüz mü nasıl bir tablet bu?