kablosuz 500 ile 1000 arasında gidip geliyor kablolu 850 1000 arasında gidip geliyor türk telekom kullanıyorum upload max 60 gigafiber yok bulunduğum yerde keşke olsa
2.el deck bulursun ancak 15 e ya da ns alırsın tavsiyem çipli emu yüklenmiş temiz deck olurdu oyun satın alma derdin kalmaz ve ns nin açamadığı oyunları da açarsın
kişinin savcılığa başvurmasına gerek olmadan özel hayatın gizliliği ihlalinden devlet kendisi davayı açabilir
1753433061
polis bile savcı izni olmadan yapamaz bu işi legal olarak
rami 32 yap ekran kartını gta6 çıkana kadar bekle minimum 2k oynatacak ekran kartını yükselt gta6 ve benzeri oyunlar için gta 6 dönüm noktası oalcak çünkü işlemci içinde aynı şeyi yap ama daha erkenden alabilirsin tavsiyem yine amd almandan yana olur
Türk Telekom 1000mbps hız veriyor altyapımda ama Turknet 100 veriyor oyunda ki ping çok önemli benim için hem cs hem lol anlamında hangisini tercih etmeliyim veya farklı firmalarda olur tavsiyeniz olarak
cs de hile açarsan hayattan ban yersin valo da hile açarsan cs den ban yersin cs den ban yiyince hayattan ban yemiş olursun
Babamla ben kardeşsem cs den ban yersin o yüzden hayattan ban yersin en iyisi bilgisayarını mahallenin en çalışkan çocuğuna ver yoksa internet cafe paranı o çocuğa ver...