GamerZed isimli üyenin son içerikleri

1. GamerZed

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

kablosuz 500 ile 1000 arasında gidip geliyor kablolu 850 1000 arasında gidip geliyor türk telekom kullanıyorum upload max 60 gigafiber yok bulunduğum yerde keşke olsa
  2. GamerZed

Bütçe 15k el konsolu arıyorum ( switch-ps portal-steam deck tarzı)

2.el deck bulursun ancak 15 e ya da ns alırsın tavsiyem çipli emu yüklenmiş temiz deck olurdu oyun satın alma derdin kalmaz ve ns nin açamadığı oyunları da açarsın
  3. GamerZed

Çözüldü✓ Birisinin konumunu bulmak

kişinin savcılığa başvurmasına gerek olmadan özel hayatın gizliliği ihlalinden devlet kendisi davayı açabilir 1753433061 polis bile savcı izni olmadan yapamaz bu işi legal olarak
  4. GamerZed

1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası var ya da para cezası var yapacağın şeye göre
  5. GamerZed

suçtur
  6. GamerZed

🔥İndirim GamePower 27″ 0.5ms 4K 160Hz - FHD 320Hz Fast IPS RGB Pivot 13.999 TL (Donanım arşivi inceledi)

aynen 2k monitörüm var oyun içi 1080 yapmak isteyince sapıtıyor oyun
  7. GamerZed

PC yükseltmek istiyorum önerilere açığım

rami 32 yap ekran kartını gta6 çıkana kadar bekle minimum 2k oynatacak ekran kartını yükselt gta6 ve benzeri oyunlar için gta 6 dönüm noktası oalcak çünkü işlemci içinde aynı şeyi yap ama daha erkenden alabilirsin tavsiyem yine amd almandan yana olur
  8. GamerZed

Steam Aile Paylaşımına Birilerini Arıyoruz

güzel sistemmiş
  9. GamerZed

Taksitli alışverişi iptal edince iade de taksitle mi oluyor?

ödeme planı oluşmuş ise ay ay şeklinde iade ay ay gelir yoksa direkt gelir
  10. GamerZed

Türknet çekmiyor sıkıntı ne

hem türkiye sunucularında hem yurtdışı sunucularında oyunlar için Türk telekom daha mı iyi
  11. GamerZed

sadece indirme hızından dolayı mı 1000 diyorsun pek bir şey indirmiyorum ping benim için hepsinden önemli
  12. GamerZed

Türk Telekom 1000mbps hız veriyor altyapımda ama Turknet 100 veriyor oyunda ki ping çok önemli benim için hem cs hem lol anlamında hangisini tercih etmeliyim veya farklı firmalarda olur tavsiyeniz olarak
  13. GamerZed

CS2 Bıçak önerisi

kelebek karambit kukri zarar ettirmez diğerleri değişken
  14. GamerZed

Hayalinizdeki Araç !

BU 2 Sİ BU 2 Sİ
  15. GamerZed

Yardım CS 2 DE HİLE AÇSAM VALORANTTA BAN YERMİYİM

cs de hile açarsan hayattan ban yersin valo da hile açarsan cs den ban yersin cs den ban yiyince hayattan ban yemiş olursun Babamla ben kardeşsem cs den ban yersin o yüzden hayattan ban yersin en iyisi bilgisayarını mahallenin en çalışkan çocuğuna ver yoksa internet cafe paranı o çocuğa ver...
Geri