Gamerzone isimli üyenin son içerikleri

1. G

❌İndirim Bitti! Philips Evnia SPK9718 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 3279₺

Ben scyrox V6 kullanıyorum o da gayet güzel ve hafif malzeme kalitesi çok üst düzey olmasa da idare ediyor 1767972398 8k Hz de stabil verebiliyor
  2. G

Yardım Game Garaj Slayer R9T Ekranı Kapatınca Uykuya Girmiyor

Pardon derin Pardon derin uyku derken Hazırda beklet modundan bahsettim.
  3. G

Yardım Game Garaj Slayer R9T Ekranı Kapatınca Uykuya Girmiyor

Bende de aynı cihaz var uyku modunda bazen cihazın fanları hızlanıyordu ama uyku mofuna giriyordu ama tavsiyem derin uyku modunu aktif etmen.
  4. G

Kalemli Tablet önerisi

Honor pad V9 geçen 15.999 Tl ye inmişti indirim kovalayabilrsin ekranı, işlemcisi, hoparlörü ses kalitesi çok güzel
  5. G

Laptop önerisi Ofis programları kullanılacak

Var mı bi önerin?
  6. G

Laptop önerisi Ofis programları kullanılacak

Autocad çalıştırabilir mi bu bütçedeki bilgisayarlar? 25 k ya kadar olan bilgisayarlar? 1762764052 ?
  7. G

❌İndirim Bitti! Sennheiser Momentum 4 11700TL

Teknosa da siyahı 13.200 Tl görünüyor
  8. G

Çözüldü✓ Gamegaraj laptop şarj aleti çıkmadı

Kutuya iyice baktınız mı? Kutunun altında kutuyla aynı renk kapak oluyor ben de 1-2 ay önce r9tx3d olan modelini aldım ilk başta bizde çıkmadı sandık sonra kutunun dibinde olduğunu fark ettik.
  9. G

Sadece oyun için laptoba 100-130k verilir mi?

Bende Gamegaraj laptop alacağım da bugüne özel olduğu kesin mi acaba Hepsiburada da okula dönüş kapsamında 2-8 Eylül arası yazıyor
  10. G

Sadece oyun için laptoba 100-130k verilir mi?

İndirimler bu güne özel mi yoksa 8 i ne kadar mı? Gamegaraj laptopların
  11. G

60-70k arası laptop önerisi

Benim hiç ihtiyacım olmadı ama duyduğum kadarıyla bir sorun olduğunda ilgileniyorlarmış
  12. G

60-70k arası laptop önerisi

5-6 yıl önce Gamegaraj Fenix 10 tn 2070 laptop almıştım 5 sene kadar ben kullandım birkaç ay önce de kardeşime verdim büyük bir sıkıntısı yoktu hala taş gibi hızlı ve çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynatıyor ben önyargıları bırakıp 5070 ryzen 9 8940hx li modeli almanı öneririm
Geri