Paylaşımlı hesaplar dinen ve vicdanen cazip gelmiyor(hesap çalma olayları da var o ayrı bir durum), eğer oyunu alabilecek paran varsa indirim dönemlerini değerlendir derim, bu hem Türk Oyun Sektörünü için (Türkiye'den ne kadar alım yapılırsa, ülkeye verilen önem ve değer artacaktır) hem de kendi...
Tactical combat kullanıyorum ty den kuponla ve nays la 1300TL ye aldım gayet alınabilir bir gamepad ( hall effect, mekanik tuş takımı, sağlam malzeme kalitesi vs.)
Claw tactical combat gamepad ty de 1599Tl bana 150 TL lik kupon da geldi nays la birlikte 1300TL gayet güzel gamepad onu da tercih edebilirsiniz
https://ty.gl/3trlh1zl4qa52
1772735454
Kupon kişiye özel sanırım bir şansınızı deneyin yine de bu fiyata vayet iyi (hall effect joystickler ve mekanik...
Ben aldım malzeme kalitesi bu fiyat bandında gerçekten şaşırtıcı gamepad de düzgün çalışıyor pek bir sıkıntısı yok arka tetik tuşlarının basış mesafesi çok fazla değil (çok sıkıntı bir durum değil) yani cyclone 2 kalitesinde bir şey beklememek lazım tabi ama gayet alınabilir bu fiyatta en iyi...
Herhangi bir problem yaşamadım wifi kalitesi ve gücü gayet iyi. Sadece ilk kurduğun zaman driver olmadığı için internet olmuyor, onda da kablo veya harici bir wifi adaptörü ile güncelleme yaptıktan sonra sorun kalmıyor