konu sahibine şunları demek istiyorum sadece matematik yetmez kodlama yazılım ingilizce bunları da bilip öğrenmen lazım ve en önemlisi para paran olmadan oyun yapamazsın
kardeş sen ne istiyon tam olarak anlamadım adamlar yardımcı olmaya çalışıyor siz yok o iyi olsun yok bu iyi olsun kusura bakma ama 10 bin tl ile istediğin özellikte bir telefon yok
bisiklet alıp ne yapacan bisiklet mi senin derslerini yükseltecek ve ya girdiğin gireceğin işte sana başarı sağlayacak bırakın böyle boş boş şeylere para harcamayı kendinizi geliştirin bunlar karın doyurmuyor
bilip bilmeden konuşan cahil kafası işte airfry sağlıksız ve bu da açıklandı siz hala bunu bile bile kullanıyorsanız ben daha bir şey demiyorum
1760254952
aynen öyle ama bazıları cahil işte anlamıyor
asıl sen boş yapıyorsun zaman kaybı dediğin eğitim ve eğitim asla zaman kaybı değildir oyun oynamak zaman kaybıdır oyun size bir gelecek sunmuyor çıkın artık şu teknoloji gelişti her şey yapay zeka ile yapılıyor kafasından
kardeş sen ne anlatıyon kanıta mı ihtiyaç var zaten herkes bilir orasının nasıl bir çöplük olduğunu adminleri gerçekten de kafalarına göre davranıyor bilip bilmeden konuşma