gamesense isimli üyenin son içerikleri

1. gamesense

🚨🚨 YENİ SİSTEMLER [Eco, X, Pro 2025] - UNLOST

vatanbilgisayar zaten bu sistemleri aynı fiyata günlük web e özel çıkarıyor.
  2. gamesense

AMD R5 7500F - RX9070 XT - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM 48.999TL

Bitti geçmiş olsun kaçmayacak bir sistemdi kasa ve ram değiştirdikten sonra
  3. gamesense

AMD R5 7500F - RX9070 XT - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM 48.999TL

Görüntüye önem vermiyorsanız kasayı CORSAIR ile değiştirin güzel sistem bence.
  4. gamesense

❌İndirim Bitti! Razer ENKİ X kampanya ile 9650tl 🔥 1 adet ampül eklerseniz 9250 🔥

Koltuk çok sert hiç rahat değil, denemeden almayın.
  5. gamesense

Yardım 1688 sitesi güvenli mi

Güvenilir. Alibaba'nın sitesi zaten.
  6. gamesense

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

2,5 litre Coca-Cola aldım. Şu an colamı yudumlarken bu yorumu okuyorum. :ROFLMAO:
  7. gamesense

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

Bu yorum üzerine şimdi McDonald's ve Starbucks dan sipariş vereceğim. İsrail ordusuna benimde katkım olsun.
  8. gamesense

İtem satış gibi yerlerden steam puanı almak mantıklımı?

Ödüller 14 gün içinde iade edilebilir ödülleri gönderen kişi hesap şifresi değiştirirse ya da hesabı kilitlenirse bu mümkün. Fakat 14 günden sonra bu mümkün değil puanlar yatırıldıktan sonra iade edilemez. Çoğu satıcıda silinen ödüller olursa tekrar gönderir birkaç TL için İtemsatış hesaplarını...
  9. gamesense

3 yöntem var 1- oyun içi harcama (cs2) 2- oyun satın almak 3- steam çerezleri
  10. gamesense

Hesaba giriş yapılmadığı için ban riski yok. Birini uzaktan banlatmam mümkün değil ama keşke mümkün olsa tehditle daha fazla para kazanırdık :)
  11. gamesense

O sitede Steam Puanı kategorisinde en uzun süredir satış yapan kişi benim sorularınız varsa yardımcı olurum.
  12. gamesense

Kick Vergi, Gelir, Stripe, Bireysel hesap Lütfen Yardım

Kick den gelen geliri belirtmen gerekiyor aksi takdirde yasadışı para aklamış olursun. Kick den çekilen IBAN otomatik takibe alınıyor.
Geri