Gamesking isimli üyenin son içerikleri

1. Gamesking

Ps5’de 2k 144hz hdmi2.0 gerektitirmi

anladım teşekkürler
  2. Gamesking

Ps5’de 2k 144hz hdmi2.0 gerektitirmi

Merhabalar ps5 almayi dusunuyorum ama aklima birsey takildi ps5 icin hdmi2.1 lazim ama 2k monitor alsam ve bu monitor hdmi2.0 destekliyor olsa 2k 120hz cikis alabilirmiyim yoksa 2k120hz icin illa 2.1 mi lazim ( bilginiz max 10k 2k hdmi 2.1 destekleyen moniyor varsa yazabilrisiniz )
  3. Gamesking

Yardım Bilgisayarımda darboğazmı var ?

Hem cyberpunk hemde miles moralesde baktim ikiside yaklasik ayni degerleri veriyorlar
  4. Gamesking

Yardım Bilgisayarımda darboğazmı var ?

Merhabalar ryzen 7 2700x ve rtx 2060 lı bir sisteme sahibim oyun oynarken Xbox Game Bar açıp kullanımlara bakim dedim ve gpu kullanımının %30 ile %60 arasında değiştiğini gördüm sizce neden olabilir ? ( gpu kullanımının artması için 4k çok yüksek ayarlara aldım ama değişen tek şey fps ve vram...
  5. Gamesking

Bilgisayarımı sıfırlasam hdd deki dosyalarım gidermi

Yardimci olurmusunuz
  6. Gamesking

Bilgisayarımı sıfırlasam hdd deki dosyalarım gidermi

Merhabalar masaüstü bilgisayarım var ve usb ile sifir kurulum yaomak istiyorum pcde ssd ve hdd bulunuyor ssde windows kurulu hdd ise oyunlar ve 50gblık fotoğraflar bulunuyor bilgisayarı usb uzerinden sıfırlasam hdd deki fotopraflar gidermi yada hdd yi sokup oyle sıfırlasam ve tekrar taksam...
  7. Gamesking

Asus Anakartin Biosundan Islemci gucu ayarlanmiyo

Yardimci olurmusunuz
  8. Gamesking

Asus Anakartin Biosundan Islemci gucu ayarlanmiyo

Asus b450m pro s anakartim ve ryzen 7 2700x islemcin var biosdan islemci gucunu ayarlamiyorum yardim
  9. Gamesking

Ekran Karti Oc Yaptim İyi yapmışmıyım ?

değerler nasıl
  10. Gamesking

otomatikten böyle yaptım
  11. Gamesking

Testleri Furmarkdan yaptım
  12. Gamesking

Rtx 2060a kendimce deneyerek overclock yaptım iyi yapmışmıyım ? sıcaklık değerleri ve fpsim nasıl yorumlarmısınız
  13. Gamesking

1660s'mi rx6500xt'mi

rx 6500xt veya 2. elden rtx 2060 al... ben 4k yagtx 1650 alcaktım ikinci elden 4k ya rtx aldım
  14. Gamesking

3070 veya 3070ti alınır mı

amd ekran kartı al daha uygun fiyata daha iyi performans alırsın
Geri