gamınglaptopavcısı isimli üyenin son içerikleri

1. G

Fivem Timed Out Hatası

Oyun icindeyken aniden bu hatayi aliyorum 60fps oynuyorum normalde internetin hizi da iyi ancak niye oluyor bilmiyorum bilen var mi
  2. G

Kafam Karışık

Yok hocam ben evdeyim. Üniversite için ileride belki 1591799369 Aslında bende laptop alıcaktım ama yayın için arkadaşlar bana baya iyi bir sistem önerdiler onu alıcam.
  3. G

Kafam Karışık

Ardakadaşlar bu sistem harikaymış ama biraz pahalı yavvvvv :D doların düşmesini beklicezz :D
  4. G

Kafam Karışık

Türkiye çok gelişicek diyorlar hocam. Ama bilemiyorum.
  5. G

Kafam Karışık

Önerdiğiniz güzel bir sistem var mı? Ekipmanlarıda olsun.
  6. G

Kafam Karışık

Peki arkadaşlar önerdiğiniz bir pc var mı? Ama 144hz monütörü olsun. Sağolun yorumlarınız için.
  7. G

Kafam Karışık

Merhaba öncelikle ben bir laptop almak istiyordum ama kafam biraz karışık. Şimdi ben csgo fortnite pubg mobile videoları çekmek ve bunları canlı yayınla beraber oynamak istiyorum. Şimdi ben ilk önce Monster lara baktım ama sorunları olduğu için vazgeçtim sonra Asus ROG Strix G531GT lere baktım...
  8. G

8000 TL - Ekipman dahil sistem toplamak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Tamam arkadaşlar teşekkür ederim hepinizden.
  9. G

Önerebileceğiniz sistem var mı peki ? Ama ekran klavye maus ve kulaklık gibi bileşenlere yer kalsın bütçede.
  10. G

Önerin bana bir pc o zaman ama taksit imkanı da olsun peşin fiyatına 9 taksit yapsınlar. Bide ben evin içinde gezmeyi seviyorum , yazın hep balkondayım sıcaktan bunalıyorum. Siz yine de bir önerin bana abi. 1591346880 Aslında o kadar iyi laptoplar var ki o fiyata sadece işlemcileri biraz...
  11. G

Taksitlerde faiz koyuyor bu site peşin fiyatına 9 taksit bile yapmıyor. Acaba başka bir pc önerir misiniz? Yoksa gaming laptop mu alayım?
  12. G

Evet dahil 144hz olursa iyi olur. Taksit imkanı ve hepsi aynı yerden olursa çok daha iyi olur.
  13. G

Merhaba. Ekranı klavyesi faresi kulaklığı olan toplama pc istiyorum. CSGO GTA 5 FORTNITE gibi oyunlar oynucam. Bu oyunları oynarkende videosunu ve yayını yapabileceğim bir pc istiyorum teşekkürler.
  14. G

8000Tl Laptop Önerisi

Ryzen işlemciler için en düşük 3200Mhz öneriyorlar. Acaba 2400Mhz yeter mi?
  15. G

8000Tl Laptop Önerisi

Öncelikle merhaba. Ben uzun zamandan beri kasa bakıyordum ve artık kasadan vazgeçtim ve gaming laptop almaya karar verdim. Baya uzun bir süreçtir araştırıyorum ilk önce gözüme Monster Notebooklar çarptı ondan sonra Asus TUF serisi ve ardından ROG Strix serileri. Öncelikle ben doların düşmesini...
Geri