Selam arkadaşlar halihazırda İyon Sheriff'im var ama şuan mağazama Yağmacı Sheriff de geldi, İyondan önce almayı çok istiyordum ama bir türlü gelmedi bende İyon aldım.
Sizce İyon Sheriff varken yağmacıyı da almalı mıyım, hangisi daha iyi
Merhaba dostlar, Riot Games'in sitesinden yeni baktım ama bir de satmak istersem verilecek değeri merak ettim. Sizce hesabımı satmak istesem ne kadar eder? Skinleri yazıyorum.
VANDAL
Gaina'nın İntikamı Vandal.
Champions Vandal.
Yağmacı Vandal.
Asil Vandal.
Yitik Vandal.
PHANTOM
Asil...
Başka oyun oynuyordum ama Valorantta herhangi bir maçta bulunmuyordum genelde yiyenler maç içindeyken oynarlarsa yiyorlar, başka internet kafede de arkada oyun açıkken oynuyordum ama hiç sıkıntı yaşamadım
Bu mesajı yolladılar bana sebep yazmadılar, ban yerken 3. Şahıs uygulama banı yediğim yazıyordu. %90 İnternet kafedeki bir bilgisayardan hilr açıldı ve o sırada benim hesabım banlandı.
Selamlar,
Yardım için Berquer burada ve sana harika haberleri var! Seni biraz beklettik farkındayım bu...
Yemin ederim hile kullanmadım, nasıl yüklenir veya kurulur bilmem. Hile kullanan çok kişiyi de banlattım zaten, hile açınca elime bir şey de geçmeyecek kendi kafanızdan sensryo uydurup günah almayın.
İnsanı üzen şey bu kadar hileci veya başka türlü toxic oyunculara karşı neredeyse hiç ceza uygulanmazken bu ceza bana çok saçma ve çok mantıksız geldi Riot'un acilen çözüm bulması gerel
Merhaba arkadaşlar bugün başıma talihsiz bir olay geldi, internet kafede oynarken Valorantı açtım arkadaşımın gelmesini beklerken başka bir oyuna girdim (WWE2K23) Valorant menüde açık bir şekilde duruyordu, herhangi bir karşılaşmaya dahil değildim.
Birkaç dakika geçtikten sonra oyundan atma...
Merhaba dostlar, Riot Games'in sitesinden yeni baktım ama bir de satmak istersem verilecek değeri merak ettim. Sizce hesabımı satmak istesem ne kadar eder? Skinleri yazıyorum.
VANDAL
Gaina'nın intikamı.
Champions vandal.
Yağmacı Vandal.
PHANTOM
Asil Phantom.
Blast-X Phantom.
Yağmacı Phantom...