GangstPradise isimli üyenin son içerikleri

1. G

iPhone 7 ilanı bulabilir misiniz?

Burdan isterseniz atın ben bir bakiyim
  2. G

Pil sağlığı kaç olduğunu hatırlıyor musunuz? Bir de true tone ve toch id aktif mi 1720794069 Bir de ne zamana kadar satışta
  3. G

Tmm 1720793652 Şu anlık ciddi alıcı değilim ama fiyat nedir
  4. G

Hangi mağazalar mesela
  5. G

Şehir önemli değil sonuçta kargolayıp gönderebiliyorlar
  6. G

Abim bana 2025 yılında iPhone SE 2020 vericek bende o zamana kadar iPhone 7 arıyorum hem elim alışır iPhoneye hemde daha erken deneyimlemiş olurum. Sahibinden de fazla ilan bulamadım telefonların sorunları vardı. İlan bulabilen atabilir mi?
  7. G

iPhone 7 geçici süreliğine alınır mı?

Sizce sahibinden de iPhone 7 plusa en fazla ne kadar verilir
  8. G

1720721752 Sağolun
  9. G

Bir şey sorucam sahibinden de ben diyelim İstanbul'da yaşıyorsam İzmir deki ürünü alabiliyordum dimi 1720721636 Sorumun cevabını biliyor musunuz
  10. G

Ben küçük ekran kullanmayı seviyorum şarjda yetmesse powerbank ve deji batarya ile çözülür diye düşünüyom ve kaç sene daha götürür derken kaç sene daha sosyal medyayı destekler demek istemiştim
  11. G

Yok abim telefonunu bana vericek ve hep android kullandığım için iPhone deneyimlemek istiyorum 1720720336 Bende öyle düşünmüştüm sağolun 1720720448 Biliyorum ama ben telefondan oyun filan oynamıyorum sadece sosyal medyada takılıyorum yani sizce sosyal medyada takılma işimi kaç yıl daha götürür...
  12. G

Benim elime 2025 yılının Şubat veya Mart ayları gibi bir iPhone SE 2020 geçicek o zamana kadar da iPhone deneyimlemek istiyorum çünkü hep android kullandım.Sizce o zamana kadar iPhone 7 kullanılır mı ? sadece YouTube ve Instagram kullanırım. Fotoğraf filan az çekiyorum ve geçici olduğu için 32...
  13. G

Hangi iPhone alınmalı?

Sizce SE 2 beni kaç yıl daha sosyal medyada götürür bir de 2. El mi almalıyım yoksa yenilenmiş mi
  14. G

Hangi iPhone alınmalı?

Bir arkadaşım 11 altı alma demişti sizce se 2 nasıl olur
Geri