Ganyotcu01 isimli üyenin son içerikleri

1. Ganyotcu01

40 Bin TL Hazır Sistem Tavsiyesi

3 gün önce falan 38k fiyata satılmış gerçekten iyi fiyatmış kaçırdığınıza üzüldüm daha iyisi nasip olur inşallah
  2. Ganyotcu01

DDR5 se çokta kötü değil, ekran kartı 8gb olsa bile 1080p'de oynayacağınız için pek farketmiyor
  3. Ganyotcu01

Çözüldü✓ PC'deki Macunları Yeniliyim mi?

3-4 sene termal yenileme için çok çok çok uzun bir süre hemen yenilemen lazım
  4. Ganyotcu01

12600'se ddr4 ram vardır fiyat avantajı kalmıyor
  5. Ganyotcu01

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

Xdrive Fırtına modeli şu an fiyatı nedir bilmiyorum 2.el olarak aldım ben, kullanılmamıştı neredeyse
  6. Ganyotcu01

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

uzun yıllar kullanılacak ürünü, özellikle sağlık açısından bir ürünse, ucuza kaçmaya değer olduğunu düşünmüyorum ben xdrive kullanıyorum ne zaman aldığımı bile unuttum halen ilk günkü gibi
  7. Ganyotcu01

Yardım Aldığım Anakartın Soketi Yamuk Mu ?

direk iade
  8. Ganyotcu01

Yardım Aldığım Anakartın Soketi Yamuk Mu ?

fotoğraftan gördüğüm kadarıyla yamulmuş bazıları
  9. Ganyotcu01

Bu Araba Bu Hali ile Tercih Edilir mi?

tavanı folyo ile kaplayın ya da başka araç bakın 2.elde ister istemez bu tarz deformeler oluyor keza sıfır araçlar bile hatalı çıkabiliyor
  10. Ganyotcu01

R7 9700x Almalımıyım

söz misali söyledim yakalama ihtimali yok ama FPS oyuncusu birinin 7800x3d ile 9700x arasında kalma ihtimali beni bu yoruma zorladı
  11. Ganyotcu01

Bu Araba Bu Hali ile Tercih Edilir mi?

ben şahsen 2004 model araba alacaksam önce kaputu açar bakarım motor üstündeyse alırım, 20 küsür yaşında araba boyası çürüğü illaki olacak işini garantiye al çürük olan fotoğrafını çek orayı lokal boyat satacağın kişiye gösterirken kanıt olur kafanda rahat olur
  12. Ganyotcu01

R7 9700x Almalımıyım

9700x'e oc atınca 7800x3d gibi oluyorsa (arada fiyat farkı yok nerdeyse) , 7800x3d al oc at 9800x3d olsun (arada fiyat farkı çok)
  13. Ganyotcu01

1 Tb Dram Li SSD mi 2 Tb Dramsiz mi ?

amaç sadece oyun oynamaksa, video render gibi işlerle uğraşılmıyorsa pek hissedebileceğin bir fark görmezsin
  14. Ganyotcu01

Günlük Kullanım İçin Telefon Önerisi

S25 FE sizin düşündüğünüz gibi iyi bir seçenek, öncesinde de Samsung kullandığı için herhangi bir yabancılık olmayacaktır telefona karşı
  15. Ganyotcu01

Messi Baba Alacak LAN Ne Var Ne Yok Arjantin

Yahudi messi kazanacağına Filistin destekçisi İspanya kazansa daha iyi
Geri