GaRaBuRuN isimli üyenin son içerikleri

1. G

2.EL BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI(ACİL DESTEK RİCA EDERİM)

Sıfır toplamaya kalktığımda 50.000 TL civarı geliyor.oneriniz nedir
  2. G

[Logitech g102 mouse, razer ornata v3 tkl klavye, klasse longteng mousepad, msi g274f 1080p 180hz monitor var logitech z407 bluetooth hoparlör de dahil fiyata** bunlar da eklenirse 45.000 tl
  3. G

Arkadaşlar Selamlar, Daha öncede benzer konular için yazmistim.Aşağıdaki sistem 39.000 TL Alınır mı sizce nakit param olmadığı için cazip geldi.site 6 taksit yapıyor peşin fiyatina desteklerinizi bekliyorum
  4. G

2.EL BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI?

Peki kaç paraya kadar düşerse almalıyım. 1753863218 İnternetten aynı sistemi toplamaya kalktığımda 80-90 arası fiyat çıkıyor.kazik olmasının sebebi nedir çok amaçlayan biri değilim o yüzden soruyorum.
  5. G

2.EL BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI?

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıdaki bilgisayar eski tarihli 2023 Haziran ayında toplanmış.Kutu ve faturaları mevcut ancak garantisi yok Fiyatı 50.000 sizce almalı mıyım ? ÖZELLİKLER ; ANAKART : MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX İŞLEMCİ : AMD...
  6. G

2.EL TOPLAMA BİLGİSAYAR ALMAK BU FİYATA MANTIKLI MI?

Bu sistem 50.000 TL alınır mı ? 2.el kutu fatira var garanti yok 2023 Haziran ayında toplanmış. ÖZELLİKLER ; ANAKART : MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX İŞLEMCİ : AMD RYZEN 7600 ALTI ÇEKİRDEK 3.80 GHz RAM : KİNGSTON FURY BEAST...
  7. G

Arkadaslar adam 40 yaptı komisyon falan 45 e geliyo sistem yine de alınır mı donuslerinizinbekelrim
  8. G

Adam 40 yaptı sistemi ben alamadan.dusurmuyo fiyatı.🥹🥹🥹
  9. G

alıyorum o zaman arkadaslar teşekkürler destekleriniz için.
  10. G

2.el pc alırken nelere dikkat etmem gerekir.çok iyi anlamıyorum pc den bu sistem ile.ileriye dönük güncelleme yapabilirmiyim. yardımıcı olursanız sevinirim. 1753211444 2.el pc alırken nelere dikkat etmem gerekir.çok iyi anlamıyorum pc den bu sistem ile.ileriye dönük güncelleme yapabilirmiyim...
  11. G

Arkadaşlar Merhaba, Aşağıdaki sistem için önerileriniz nedir.Bu fiyata alınır mı.Yoks sıfır almak mi daha mantıklı.peşij fiyatına 6 taksit olduğu için cazip geldi.Yorumlarinizi bekliyorum.
  12. G

TOPLAMA BİLGİSAYARI YÜKSELTMEK İSTİYORUM

Bilgisayarı ne kadara satabilirim ?
  13. G

TOPLAMA BİLGİSAYARI YÜKSELTMEK İSTİYORUM

Merhabalar Herkese Fotoğrafta belirtilen bilgisayarımı yükseltmekmi mantıklı olur sıfırdan yeni bilgisayar almak mı güncel oyunları oynayamıyorum. Ve suanki bilgisayarim kaç TL eder.desteklerinizi bekliyorum
  14. G

Yardım ANA KARTIMA UYUMLU EKRAN KARTI ÖNERİSİ

teşekkür ederim
Geri