[Logitech g102 mouse, razer ornata v3 tkl klavye, klasse longteng mousepad, msi g274f 1080p 180hz monitor var
logitech z407 bluetooth hoparlör de dahil fiyata** bunlar da eklenirse 45.000 tl
Arkadaşlar Selamlar,
Daha öncede benzer konular için yazmistim.Aşağıdaki sistem 39.000 TL
Alınır mı sizce nakit param olmadığı için cazip geldi.site 6 taksit yapıyor peşin fiyatina desteklerinizi bekliyorum
Peki kaç paraya kadar düşerse almalıyım.
1753863218
İnternetten aynı sistemi toplamaya kalktığımda 80-90 arası fiyat çıkıyor.kazik olmasının sebebi nedir çok amaçlayan biri değilim o yüzden soruyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıdaki bilgisayar eski tarihli 2023 Haziran ayında toplanmış.Kutu ve faturaları mevcut ancak garantisi yok Fiyatı 50.000 sizce almalı mıyım ?
ÖZELLİKLER ;
ANAKART : MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX
İŞLEMCİ : AMD...
2.el pc alırken nelere dikkat etmem gerekir.çok iyi anlamıyorum pc den bu sistem ile.ileriye dönük güncelleme yapabilirmiyim. yardımıcı olursanız sevinirim.
1753211444
2.el pc alırken nelere dikkat etmem gerekir.çok iyi anlamıyorum pc den bu sistem ile.ileriye dönük güncelleme yapabilirmiyim...
Arkadaşlar Merhaba,
Aşağıdaki sistem için önerileriniz nedir.Bu fiyata alınır mı.Yoks sıfır almak mi daha mantıklı.peşij fiyatına 6 taksit olduğu için cazip geldi.Yorumlarinizi bekliyorum.
Merhabalar Herkese
Fotoğrafta belirtilen bilgisayarımı yükseltmekmi mantıklı olur sıfırdan yeni bilgisayar almak mı güncel oyunları oynayamıyorum.
Ve suanki bilgisayarim kaç TL eder.desteklerinizi bekliyorum