Birliğim kadarıyla Çin malı klimalara ek gümrük vergisi getirdiler. Fiyatlara kış olduğu için yansımadı diye duydum. Yaza doğru artar fiyatlar bilginiz olsun.
Ben 2 tanesini kırdım, bağlantı yerlerinde kronik sorun var. Alanın dikkat etmesi gerekiyor. Şimdi 1 tane daha aldım :D, fiyatına göre baya iyi performansı var.
Ankara içinde alan varsa yazabilir mi? Anteres AVM’de buluşup alabiliriz, aynı kampanya artics nova 7 içinde geçerliymiş. Onu almayı tercih ederim. İlgilenenlere.
Arkadaşlar naçizane önerim bu kulaklığı almayın. Bir tane şirketim verdi bir tane ben satın aldım ikisininde sağ kulaklığının birleşim yeri kırıldı. Dağıldı gitti resmen. Plastik kalitesi beş para etmez. Üstüne kronik sorunlu olmasına rağmen kullanıcı hatası diye teknik servis üstünden atıyor...
Hocam ben 402 den sonra m3 e geçmiştim. M3 bozulunca bir süre kullandım. Hiç beğenmedim hem şeklini hem ağırlığını. Ninjutsu sora v2 aldım şimdi. Mükemmelmiş. G402 den geçersen ağırlık sorun olmaz ama şekli baya kötü geldi. Kişisel fikrim bunlar
Merhabalar,
Aşağıda verilen SSD şu anda 1 tb m2'lerden en düşüğü, 2. SSD olarak Asus Prime B550M-K anakartıma takacağım, pek fazla yorumda yok SSD ile alakalı. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi...